avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 996 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Certificat de nastere
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Certificat de nastere

Am fugit di tara comunista fara acte. Pt a cere o copie a certificatului de nastere cum pot dovedi identitatea? Mentionez ca am cu totul alt nume acum. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: malexoid , utilizator 16:55, 7 Ianuarie 2013
Detaliati putin: cum adica v-ati schimbat numele cu totul si ce fel de act de identitate aveti acum?
Puteti solicita un nou certificat de nastere pe baza documentelor de schimbare de nume eliberate de statul in care va aflati insotite de actul de identitate pe care il detineti. Puteti adresa cererea la ambasada sau consulatul Romaniei din statul unde va aflati sau puteti imputernici o terta persoana din Romania care sa se ocupe de problema dvs. Presupun ca aveti nevoie si de CNP, in cazul in care acesta nu v-a fost atribuit, sa solicitati si acest lucru. Cel mai bine ar fii sa mergeti personal la ambasada sau consulat , ce aveti mai aproape de dvs.
Ultima modificare: Duminică, 6 Ianuarie 2013
Justitiarul711, utilizator
Justitiarul711, va multumesc mult. An nou fericit .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carte de identitate pierduta de 20 de ani Mandarela Mandarela Am pierdut buletinul acum 20 de ani si vreau sa merg sa fac cerere dar nu stiu cum sa fac, ca nu am decat certificatul de nastere. sunt casatorita cu un ... (vezi toată discuția)
Buletin pierdut in uk Cristina Varia Cristina Varia Buna ziua as avea o intrebare .cum pot sami fac buletinul din nou pentru .ca mi l-am pierdut aici in Marea Britanie .mai nou orasul este blackburn .am cautat ... (vezi toată discuția)
Buletin romanesc gina1978 gina1978 buna,eu sunt casatorita in italia cu un italian si am o fetita.Am buletinul expirat,vreau sa merg de sarbatori sa il reinnoiesc.Am certificat de casatorie ... (vezi toată discuția)