avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Carte de identitate pierduta de 20 de ani
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Carte de identitate pierduta de 20 de ani

Am pierdut buletinul acum 20 de ani si vreau sa merg sa fac cerere dar nu stiu cum sa fac, ca nu am decat certificatul de nastere. sunt casatorita cu un strain. Si locuiesc in alta tara. Dar vreau sami recuperez buletinul. ce trebuie sa fac.
Ultima modificare: Duminică, 5 Iulie 2015
Mandarela, utilizator
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 20:02, 11 Iulie 2015
In acest interval e 20 de ani nu ati inteles sa desfasurati demersuri pentru solicitare alt document identitate ?
Conditionat de tara unde va aflati puteti solicita sprijin la consulatul ambasadei Romaniei,care poate desfasura demersurile necesare obtinerii unui nou document de identitate
Mergeti la evidenta populatiei de unde aveti domiciliul si in baza certificatului de nastere si a unui act de casa, depuneti o cerere, platiti o taxa si o amenda modica si va scoateti un buletin.
@trandafir2

Nu merge solutia data de dvs deoarece,autoarea topicului precizeaza
locuiesc in alta tara.
@ynocentta, ia uitati ce scrie Mandarella
Mandarela a scris:
... si vreau sa merg sa fac cerere

Unde credeti ca vrea sa mearga? In tara ei de buletin sau in tara unde locuieste acum?

Userul vrea buletin, buletinul nu il scoate de la consulat, ci doar din tara :tooth:
Și n-ați avut nici pașaport în cei 20 de ani?! Cum ați reînoit pașaportul?

Alte discuții în legătură

Repatrierea unui cetatean roman const_be const_be Un basarabean a depus juramantul de credinta si a obtinut un certificat care-i atesta cetatenia romana, cu mentinerea domiciliului in strainatate( R. Moldova). ... (vezi toată discuția)
Copil nascut in sua implinit 14, acte necesare pt inscriere certificat nastere in ro michelle66 michelle66 Buna Ziua, Copilul meu este nascut in SUA, a implinit deja 14 ani, eu am dubla cetatenie. Vreau sa inregistrez certificatul de nastere in Romania pentru ca ... (vezi toată discuția)
Revenirea la numele purtat anterior casatoriei ContSters240676 ContSters240676 Buna ziua, doresc sa stiu care sunt pasii de urmat pentru a putea reveni la numele purtat inaintea casatoriei. Am divortat in Septembrie 2001, in sentinta de ... (vezi toată discuția)