avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Activitate roxena

Activitate roxena

Discuție FACTURA FISCALA
BUNA SEARA,am o mare rugaminte.am nevoie de un model de factura fiscala ,pentru platitor de tva in format A4.multumesc anticipat
buna seara.va rog mult sa ma ajutati.cum pot calcula costul productiei?cum pot determina costul pe produs?dupa ce formula se calculeaza coeficientul k?
multumesc mult
Răspuns la discuția finalizarea studiilor
lucrez in domeniul privat.
buna ziua. m ar interesa daca dupa terminarea facultatii angajatorul este obligat sa sa imi schimbe functia,precizez ca acum sunt salariata ca muncitor calificat.exista vreo lege in privinta asta sau este la latitudinea angajatorului.
buna seara.va rog mult sa ma ajutati sa rezolv urmatoarea problema.cum imi pot recupera o suma de bani de la o persoana juridica,legal pentru ca nu isi respecta promisiunile.facturile erau scadente acum 3 luni.multumesc anticipat
pentru licenta
Răspuns la discuția situatiile financiare
pentru licenta.
buna seara.ma poate ajuta cineva cu material despre intocmirea si prezentarea situatiilor financiare?multumesc anticipat
voi avea probleme la un eventual control daca in sediul societati locuieste o familie??? multumesc
buna ziua.am o nelamurire poate ma poate ajuta cineva.ca administrator al unei societati poti semna carnetul pt protectia muncii daca nu am cursurile facute?
multumesc.