avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general protectia muncii
Discuție deschisă în Contabilitate în general

protectia muncii

buna ziua.am o nelamurire poate ma poate ajuta cineva.ca administrator al unei societati poti semna carnetul pt protectia muncii daca nu am cursurile facute?
multumesc.
Cel mai recent răspuns: brendissima , utilizator 17:51, 18 Februarie 2010
nu.este necesar sa aveti cursuri de specialitate in doemniu sau sa anhajati pe cineva care le are ori sa colaborezi cu o societate care poate face acest lucru (externalizarea acestui serviciu)
Ultima modificare: Joi, 18 Februarie 2010
brendissima, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociat firma ssm rizoiucorneliu rizoiucorneliu Buna seara.Daca ma poate ajuta cineva in problema mea:pot sa prestez servicii de SSM externalizate daca ma asociez cu cineva care deja mai are o firma de SSM ... (vezi toată discuția)
Contract de colaborare mobi mobi Un contract de colaborare poate constitui vechime în specialitate? Îmi este necesar pentru întocmirea unui dosar de participare la concurs, în vederea ... (vezi toată discuția)
Modificare functie oana_adriana_ghita oana_adriana_ghita M-am angajat in august 2008 pe postul de referent resurse umane si am lucrat pana in iunie 2009.Acum ca sa-mi inchida cartea de munca cei de de la Itm spun ca ... (vezi toată discuția)