avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Activitate demostenel

Activitate demostenel

Răspuns la discuția succesiune
deci cum o dau si cum ma intorc ma impiedic de ei ? sunt legat de maini
Răspuns la discuția succesiune
un astfel de proces cam cat ar dura?ajunde de ordinul anilor?
cum pot rezolva cat mai repede?
Răspuns la discuția succesiune
si in cazul in care acestia nu se prezinta ce se intampla?
Discuție succesiune
buna ziua.
in cazul unei succesiuni este posibil sa dau anunt public la ziar pentru a instiinta fratii si daca acestia nu se prezinta la notarul public pentru semnarea actelor este posibil sa decada din drepturi in urma neprezentarii?
Multumesc
daca eu am un imobil si sunt trecut cu clauza de abitatie viagera si deschid masa succerorala si aduc in instanta dovezi precum ca eu am cumparat imobilul respectiv si fratii nu au contribuit cu absolut nimic ce se intampla se mai imparte intre fratii sau imi da tribunalul castig de cauza?
Buna seara.
am o mare problema si nu stiu cum sa gasesc rezolvarea. va rog sa ma ajutati.
Eu am un contract de vanzare cumparare intre mama si proprietarul garsonierei, mama fiind cumparatoarea. Eu sunt trecut in contract ca : si citez
" eu cumparatoarea , sunt de acord cu constituirea clauzei de abitatie viagera pentru fiul meu, pentru intreg imobilul descris mai sus , pe tot restul vietii sale, fara plata vreunei chirii"
In urma divortului am acceptat sa cumpar imobilul si sa o trec pe numele mamei ca fosta sotie sa nu mai aiba nici un drept. Mentionez ca mama este decedata si mai am fratii.
Acum daca ea este decedata , cum procedez? Impart cu fratii daca vand imobilul?