avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Activitate invicta

Activitate invicta

Intr-adevar, nu am contract direct cu furnizorii de utilitati.
Va multumesc pentru raspuns
Buna ziua

Spuneti-mi va rog care sunt pasii pentru debransarea de la utilitati pe motiv de neplata. Sa va explic mai exact: la inceputul lunii aveam datorii la intretinere in valoare de 1.7500 ron(total cheltuieli, inclusiv luna aprilie). Tot la inceputul lunii am efectuat o plata de 500 RON. Ulterior s-a afisat lista pentru luna mai, ajungand astfel la un total datorii de 1.400 RON. Pe lista scria in dreptul numelui Somatie si undeva mai jos si undeva mai jos se specifica ca neplata datoriilor restante atrage dupa sine debrasarea de la utilitati. Astazi cand am venit de la munca am gasit pe usa la intrarea in scara blocului un anunt conform caruia daca nu achit (impreuna cu ceilalti datornici) in 10 zile datoriile voi fi debransata de la utilitati. Intentia mea este sa platesc insa nu dispun de toti banii si as dorii sa stiu daca au un temei legal prin care pot sa recurga direct la debransare sau este nevoie de o hotarare judecatoreasca in acest sens.
Va multumesc
si nu se poate sa cotizez eu retroactiv pentru cele 2 luni (ianuarie si februarie) si in continuare pentru lunile ramase?
multumesc
Buna ziua

Pana la data de 31 decembie 2009 am fost angajata la o societate cu contract de munca de unde mi-am dat demisia. De la inceputul lui februarie am inceput colaborarea cu alta societate insa de aceasta data nu cu contract de munca ci prin contract de colaborare (in acest sens am deschis un srl). Contractul de colaborare este pe o perioada de 4 luni. Ceea ce doresc eu sa stiu este cum pot sa fac sa beneficiez de indemnizatia de crestere a copilului, avand in vedere ca intre timp am ramas insarcinata? Multumesc
Buna ziua

Imi puteti spune, va rog, care sunt conditiile ca o persoana juridica sa poata cumpara un autoturism SH de la o persoana juridica, si ce documente trebuie intocmite?
De asemenea exista posibilitatea ca acest autoturism sa fie cumparat in rate?
Va multumesc