avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 674 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale cumparare auto SH de la persoana fizica
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

cumparare auto SH de la persoana fizica

Buna ziua

Imi puteti spune, va rog, care sunt conditiile ca o persoana juridica sa poata cumpara un autoturism SH de la o persoana juridica, si ce documente trebuie intocmite?
De asemenea exista posibilitatea ca acest autoturism sa fie cumparat in rate?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:36, 7 Februarie 2010
Se intocmeste contract de vanzare-cumparare ... exista si posibilitatea de a se palti in rata, insa acest lucru se stabileste de comun acord intre cele doua parti contractante - vanzatos si cumparator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exprimarea in antecontract Bianca D Bianca D Buna ziua, am facut un antecontract pt cumpararea unui imobil la o data stabilita in viitor. in antecontract s a scris ca la data X stabilita eu voi achita ... (vezi toată discuția)
Tzeapa la cumparare masina sh bbusiness bbusiness Am avut intentia sa cumpar un auto SH de la un vanzator aflat in alta localitate. Acesta mi-a cerut copie dupa CI ca sa poata completa fisa de ... (vezi toată discuția)
Vanzare auto daryana daryana Buna ziua ! In ce conditii o persoana fizica poate sa vanda un autorturism unei societati ? Mentionez ca acea persoana este si actionar al societatii care ... (vezi toată discuția)