avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 955 soluții astăzi
Forum Activitate veresan

Activitate veresan

Răspuns la discuția posibilitate somaj?
va multumesc
Răspuns la discuția posibilitate somaj?
Buna ziua .ma numesc Veresan Romulus. am o nelamurire.
in prezent lucrez la o firma de12 ani care a intrat in faliment si de o saptamina am primit preaviz . teoretic la 1 apr. ar trebui sa intru in somaj. . am gasit ceva de lucru la alta firma.
Intrebare:
daca aceasta firma ma disponibilizeaza sa zicem dupa 11 luni si 29 zile , eu mai pot beneficia de somaj?. eu as crede ca da . dar... va rog sa ma lamuriti.
Răspuns la discuția concediu
va multumesc
Răspuns la discuția concediu
multumesc pt raspuns.nu vreau sa dau in judecata. am vrut numai sa stiu dupa lege la cite zile am dreptul.multumesc
Discuție concediu
buna ziua . am avut concediu medical 90 de zile 9 apr-7 iul.
in cazul acesta concediul de odihna ramine intact sau din el se scad lunile nelucrate.
de ex:22-...=?
va multumesc anticipat.
buna. am o problema si va rog sa ma ajutati.lucrez de 10 ani intr-un srl cu contract pe perioada nedeterminata.pina n-a venit criza a fost relativ ok. aveam de lucru non stop 25 din 24ore. ieri la o sedinta cu parintii ni s-a transmis ca trebuie sa semnam un contract aditional la contractul de munca.(numai muncitorii)in contract se stipuleaza ca nu mai sintem platiti ca si pina acum( salar lunar) ci in functie de realizari in acord global.( la gramada???) cine nu semneaza i se va desface contractul de munca.ce ar trebu sa fac. semnez sau astept desfacerea de contract.