avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1158 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... anexa la contractul de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

anexa la contractul de munca

buna. am o problema si va rog sa ma ajutati.lucrez de 10 ani intr-un srl cu contract pe perioada nedeterminata.pina n-a venit criza a fost relativ ok. aveam de lucru non stop 25 din 24ore. ieri la o sedinta cu parintii ni s-a transmis ca trebuie sa semnam un contract aditional la contractul de munca.(numai muncitorii)in contract se stipuleaza ca nu mai sintem platiti ca si pina acum( salar lunar) ci in functie de realizari in acord global.( la gramada???) cine nu semneaza i se va desface contractul de munca.ce ar trebu sa fac. semnez sau astept desfacerea de contract.

Alte discuții în legătură

Reziliere contract de mandat nelubt nelubt Colaborez cu un asigurator in baza unui contract de mandat PJ. Asiguratorul a impus vinzarea conditionata a politelor RCA cu o asigurare de locuinta - \"la ... (vezi toată discuția)
Contract legal sau "smecherie" legala MAR_S MAR_S Buna seara tuturor! Iata ce mi s-a intamplat in urma cu trei luni de zile. Aflandu-ma in zona Obor, am zis sa intru putin prin magazin. Nici nu apuc sa intru ... (vezi toată discuția)
Rectificare c.i.m. smeagull smeagull Buna ziua, Am nevoie de un sfat in urmatoarea problema: La intocmirea cim al unui angajat, s-a gresit functia, trecandu-se o functie superioara (pentru ... (vezi toată discuția)