avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1089 soluții astăzi
Forum Activitate boss25

Activitate boss25

Bună seara, în iunie 2017 am avut un eveniment rutier am mers la un service auto și neavând timp sa umblu i am făcut o procura la notar sa mă reprezinte în relația cu asigurătorul celui vinovat, prin mijloace necunoscute a obținut dauna totala și mi a reparat mașina fără sa ma înștiințeze! După ce am luat o la ceva timp am aflat de măgărie și acum nu știu unde sa ma adresez și dacă pot circula liniștit cu mașina! Dauna a fost minoră curios cum a obținut dauna totala!? Mulțumesc
daca mic.ro inra in faliment angajatii mai primesc ceva???salarii, garantii ?
Discuție cerere
buna ziua.ma numesc dorobantu ionut si am si eu o intrebare la dumneavoastra:pot beneficia de concediu de cresterea copilului?si acum sa va zic situatia actuala:sotia mea este in concediu cu copilul cel mare care in aprilie face 2 ani si eu as vrea sa depun actele sa intru cu cel de al 2 lea care are 6 luni jumatate si ni s a spus ca dosarul se poate depune dupa ce face cel mare 2 ani,problema este ca pe 20 12 2009 eu in urma unui conflict cu angajatorul am fost nevoit sa mi dau demisia si pana in acest moment (07/02/2010) nu m am angajat,aceasta e situatia mea.deci pot sau nu mai pot intra in concediu cu cel mic si sotia sa si reia job ul????multumesc anticipat