Bună seara, în iunie 2017 am avut un eveniment rutier am mers la un service auto și neavând timp sa umblu i am făcut o procura la notar sa mă reprezinte în relația cu asigurătorul celui vinovat, prin mijloace necunoscute a obținut dauna totala și mi a reparat mașina fără sa ma înștiințeze! După ce am luat o la ceva timp am aflat de măgărie și acum nu știu unde sa ma adresez și dacă pot circula liniștit cu mașina! Dauna a fost minoră curios cum a obținut dauna totala!? Mulțumesc
buna ziua.ma numesc dorobantu ionut si am si eu o intrebare la dumneavoastra:pot beneficia de concediu de cresterea copilului?si acum sa va zic situatia actuala:sotia mea este in concediu cu copilul cel mare care in aprilie face 2 ani si eu as vrea sa depun actele sa intru cu cel de al 2 lea care are 6 luni jumatate si ni s a spus ca dosarul se poate depune dupa ce face cel mare 2 ani,problema este ca pe 20 12 2009 eu in urma unui conflict cu angajatorul am fost nevoit sa mi dau demisia si pana in acest moment (07/02/2010) nu m am angajat,aceasta e situatia mea.deci pot sau nu mai pot intra in concediu cu cel mic si sotia sa si reia job ul????multumesc anticipat