avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 987 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cum procedez mai departe cu autoturismul? Pot circula?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cum procedez mai departe cu autoturismul? Pot circula?

Bună seara, în iunie 2017 am avut un eveniment rutier am mers la un service auto și neavând timp sa umblu i am făcut o procura la notar sa mă reprezinte în relația cu asigurătorul celui vinovat, prin mijloace necunoscute a obținut dauna totala și mi a reparat mașina fără sa ma înștiințeze! După ce am luat o la ceva timp am aflat de măgărie și acum nu știu unde sa ma adresez și dacă pot circula liniștit cu mașina! Dauna a fost minoră curios cum a obținut dauna totala!? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:53, 13 Aprilie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu e un caz singular. De circulat poti circula linistit. De facut, nu poti face nimic daca nu ai probe. La o astfel de jonglerie, a participat obligatoriu si agentul constatator. Punct. Nu mai zic, ca dau idei. Mai greu e cand vinzi masina si noul propietar, cine stie cum, afla ca a avut "dauna totala".
Ultima modificare: Vineri, 13 Aprilie 2018
viorel55, utilizator
Orice persoana interesata de achizitie vehicul ,are dreptul sa se intereseze de istoricul acestuia si poate afla direct de la asigurator daca acesta a fost implicat in evenimente rutiere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daună auto provocată unei mașini parcate lângă a mea. acoperă rca paguba în aceste condiții? Diana0099 Diana0099 Buna ziua. Am scapat usa de la masina ( cand iesem de la volan ) într-o masină parcata langa. Masina pagubita e noua , julitura e vizibilă. Devizul ... (vezi toată discuția)
Dauna pe rca-ul meu dupa vanzarea autovehiculului Alexandru.Edward Alexandru.Edward Buna ziua, Pe data de 20.11.2017 mi-am vandut autovehiculul impreuna cu scoaterea acestuia de la impozit si scrierea instrainarii pe spatele talonului. ... (vezi toată discuția)
Se pot repara 2 masini pe aceiasi asigurare? dragnutu dragnutu am avut si eu ieri un accident.......dar in urma cu 2 sapt am mai avut un eveniment ......si sunt curios daca asigurarea acopera daunele si la al2lea accident (vezi toată discuția)