avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1104 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... se pot repara 2 masini pe aceiasi asigurare?
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

se pot repara 2 masini pe aceiasi asigurare?

am avut si eu ieri un accident.......dar in urma cu 2 sapt am mai avut un eveniment ......si sunt curios daca asigurarea acopera daunele si la al2lea accident
Cel mai recent răspuns: dragnutu , utilizator 11:33, 26 Octombrie 2010
titlul vorbeste ca ar exista 2 masini, iar din continut ziceti ca ati avut 2 evenimente...sa intelegem ca au avut loc cu aceasi masina???

daca ati avut 2 eveniemente cu respectiva masina, este ok, asigurarea trebuie sa suporte pagubele, dar 2 masini pe aceeasi asigurare nu exista decat in cazul in care sunt implicate 2 in acelasi eveniment.
Din modul in care este prezentata problema rezulta ca respectiva persoana conducand acelas autoturism a produs doua accidente de circulatie la date diferite si in ambele cazuri a fost vinovat de producerea accidentului. Pagubitii ambelor evenimente rutiere vor fi despagubiti din asigurarea RCA a persoanei vinovate. Dar, la urmatoarea asigurare prima de asigurare va fi majorata pe baza sistemului bonus-malus.
va multumesc pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cui se aplica bonus-malus: masinii sau soferului?? tibi12 tibi12 Cui se aplica sistemul bonus-malus? Daca masina e implicata intr-un accident ii scade clasa din sistemul bonus-malus, plateste mai mult, sau daca soferul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , in data de 22 decembrie 2020 am vandut masina proprietate ... radu 72 radu 72 buna ziua , in data de 22 decembrie 2020 am vandut masina proprietate personala unui individ cu contract de vanzare cumparare incheiat la un birou de copiat ... (vezi toată discuția)
Rca despãgubește și în cazul când altcineva conduce mașina? fuzzydoe fuzzydoe Sunt proprietarul unui autovehicul pentru care recent am încheiat un RCA pentru persoană fizică. Nu am trecut utilizator pe asigurare fiindcă, sincer, nu ... (vezi toată discuția)