avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1155 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... cerere
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

cerere

buna ziua.ma numesc dorobantu ionut si am si eu o intrebare la dumneavoastra:pot beneficia de concediu de cresterea copilului?si acum sa va zic situatia actuala:sotia mea este in concediu cu copilul cel mare care in aprilie face 2 ani si eu as vrea sa depun actele sa intru cu cel de al 2 lea care are 6 luni jumatate si ni s a spus ca dosarul se poate depune dupa ce face cel mare 2 ani,problema este ca pe 20 12 2009 eu in urma unui conflict cu angajatorul am fost nevoit sa mi dau demisia si pana in acest moment (07/02/2010) nu m am angajat,aceasta e situatia mea.deci pot sau nu mai pot intra in concediu cu cel mic si sotia sa si reia job ul????multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Carmen Muraru , Avocat 06:46, 8 Februarie 2010
Nu se pot obyine doua indemnizatii pentru crestere copil, iar dv. nu puteti beneficia de concediu in acest sens chiar daca sotia reia serviciul nefiind incadarat in munca singura posibilitate este sa intre intr-un nou concediu sotia sau dv, sa va incadrati
se poate ca sotia sa mearga la servici si d-tra sa intrati in concediu pentru cresterea copilului. nu va dati demisi pana nu rezolvati aceste probleme.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil 2018 si concediu prenatal dutumihai dutumihai Buna ziua! Sotia mea este in concediu de crestere a copilului pana in aprilie (de fapt pana in martie cand urmeaza sa intru eu in luna de concediu de ... (vezi toată discuția)
Angajator nou - revenire din ccc si nu se incheie contract icekry icekry Buna ziua. Problema mea este urmatoarea: am stabilit cu sotia care era in concediu crestere copil sa-si gaseasca un job deoarece cel vechi nu mai era de ... (vezi toată discuția)
Somaj petrina_cristina petrina_cristina sunt in concediu de crestere a copilului pana la anu in iulie, iar firma la care am lucrat vor sa o inchida anu acesta in iulie. beneficiez de somaj dupa ... (vezi toată discuția)