avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 467 soluții astăzi
Forum Activitate NELAOLT

Activitate NELAOLT

Răspuns la discuția mostenirea o mare problema
ADICA EU[FOSTUL SOT] TREBUIE SA CHEM PE MAMA EI IN JUDECATA? Eu as dori sa dovedesc in instanta ca fata nu este a mea si averea mea sa ramina la cei doi copii ai mei din actuala casatorie.E u cind m-am casatorit prima data femeia era insarcinata in 4 luni. la naste am trecut-o pe numele meu.Dupa 4 ani am divortat de mama ei insa fata a ramas pe numele meu, dar nu avem nici o legatura de singe. Cum pot eu sa o conving pe fata sa vina la test? ati mai intilnit asa ceva? Cum as putea proceda?
va mu
Răspuns la discuția mostenirea o mare problema
ADICA EU[FOSTUL SOT] TREBUIE SA CHEM PE MAMA EI IN JUDECATA?
Răspuns la discuția mostenirea o mare problema
trebuie deschis un proces de judecata? m-ar interesa sa fac testul adn ptr. a dovedi ca fata in virsta de 20 ani nu este a mea si sa nu aiba drept la mostenire.
poate sa ne spuna cineva cum se procedeaza in cazul testului adn. trebuie mers la bucuresti? noi sintem din CLUJ.
Răspuns la discuția test paternitate
poate cineva sa ne ajute cu un raspuns la aceasta intrebare?
Sotul meu a fost casatorit cu o femeie insarcinata in3-4 luni. la nasere a trecul fata pe numele lui.Dupa 4 ani au divortat dar fata a ramas pe numele lui. El este dinDEJ , si fata in virsta de vreo20 ani, cred ca este tot la Dej. Am dori sa stim cum putem face testul adn pentru a dovedi ca nu este fata lui si sa nu aiba nici un drept la mostenire.Se poate ca el sa deschida un proces? Cum ar putea sa o cheme la analize, deoarece nu s-au vazut de 15 ani.
va multumesc
Răspuns la discuția DREPTUL LA MOSTENIRE
Va rog daca ati putea sa-mi dati citeva explicatii deoarece nu prea stim noi exact procedeul, adica. Sotul meu este din DEJ,JUD. CLUJ.Fata sta la Dej[cred] virsta ei este de 20 ani. Trebuie deschis un proces de judecata la DEJ? Si adoua intrebare ar fi daca ;Trebuie sa mearga amindoi laBUCURESTI la MINA MINOVICI?
va multumesc
Răspuns la discuția DREPTUL LA MOSTENIRE
Ne-ar interesa urmatorul lucru; daca sotul meu scrie un testament si acolo specifica ca averea sa ramina la copii nostri si nu si acelei fete, ar fi valabil dupa moartea lui?
va multumesc mult
Răspuns la discuția DREPTUL LA MOSTENIRE
va multumesc ptr. raspuns .Sper sa rezolvam cu testul adn si sa dovedim adevarul.
Răspuns la discuția DREPTUL LA MOSTENIRE
Nu sintem siguri daca testamentul este valabil si se tine cont de el in Romania. Sotul meu spune ca ea era insarcinata in 4 luni cu alt barbat, cind a cunoscut-o el.