avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... test paternitate
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

test paternitate

Sotul meu a fost casatorit cu o femeie insarcinata in3-4 luni. la nasere a trecul fata pe numele lui.Dupa 4 ani au divortat dar fata a ramas pe numele lui. El este dinDEJ , si fata in virsta de vreo20 ani, cred ca este tot la Dej. Am dori sa stim cum putem face testul adn pentru a dovedi ca nu este fata lui si sa nu aiba nici un drept la mostenire.Se poate ca el sa deschida un proces? Cum ar putea sa o cheme la analize, deoarece nu s-au vazut de 15 ani.
va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters79003 , utilizator 19:27, 8 Februarie 2010
poate cineva sa ne ajute cu un raspuns la aceasta intrebare?
Actiunea in tagaduirea paternitatii se prescrie in termen de 3 ani de la data nasterii copilului. Pentru sotul mamei, termenul curge de la data la care a luat cunostinta de nasterea copilului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul la mostenire NELAOLT NELAOLT Buna. sint Ionela.Sotul a fost casatorit cu o femeie insarcinata[nu cu el] La nastere a trecut copilul pe numele lui.Dupa 4 ani au divortat iar copila a ramas ... (vezi toată discuția)
Mostenirea o mare problema NELAOLT NELAOLT poate sa ne spuna cineva cum se procedeaza in cazul testului adn. trebuie mers la bucuresti? noi sintem din CLUJ. (vezi toată discuția)
Test adn dupa 24 ani elartdesign elartdesign Buna ziua, as dori sa stiu daca testul ADN este posibil a fi cerut din partea unui tata catre fiica lui, care are 25 de ani si, care a fost crescuta de el, ... (vezi toată discuția)