avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi
Forum Activitate adina.adina

Activitate adina.adina

Răspuns la discuția retragere plangere
mssss mult...o seara placuta tuturor...
Răspuns la discuția retragere plangere
in toata povestea se afla si un complice care a asteptat la 300 m de la locul faptei pe care partea vatamata nu l-a vazut,cu acesta ce se poate intampla?
Răspuns la discuția retragere plangere
invinuiti se afla in arest preventiv pt 29 zile,in cazul in care partea vatamata isi retrage plangerea si nu depune certificatul medico-legal la dosar,prejudiciul a fost recuperat in intregime si restituit partii vatamate si sa presupunem ca partea civila in instanta o sa sustina doar deposedarea de bunuri fara violenta,se schimba lucrurile din punctul dvs de vedere?
Hristos a inviat!O Intrebare:in cazul unei infractiuni de talharie,partea vatamata isi retrage plangerea, ce se intampla cu invinuiti?Pot scapa cu suspendare?
Răspuns la discuția complice talharie
din CARAS-SEVERIN e,e fratele meu
Răspuns la discuția complice talharie
am angajat avocat..sper abil...se aude in oras ca altul mai bun in cazuri penale nu exista...va multumesc mult pt rasp!
Buna seara!Va rog daca se poate sa-mi acordati parerea dumneavoastra la urmatoarea problema:3 tineri au batut si furat un taximetrist,ora 22.30 aprox.,in afara unei localitati,un al 4-lea i-a asteptat la 300m de locul faptei cu masina unui dintre autori,ceilalti 3 i-au dat acestuia 5 ron si cheia masinii taximetristului,toti patru au fost arestati prev 29 zile,pe hotararea cu care au plecat la arest au fost incadrati prev.la 7-20 de ani(talharie).Ce sanse are sa scape cu suspendare "complicele"(al -4-lea,varsta 20 ani),nu are antecedente,taximetristul are 9 zile de la medicul legist,din punctul dvs de vedere?Va multumesc mult!
Buna!M-ar interesa foarte mult sa stiu in ce consta contabilitatea in cazul unei intreprinderi familiare.Din cate stiu eu se intocmesc urmatoarele:registru de incasari si plati,receptii,liste de inventariere.As vrea sa aflu totul!Va multumesc!