in toata povestea se afla si un complice care a asteptat la 300 m de la locul faptei pe care partea vatamata nu l-a vazut,cu acesta ce se poate intampla?
invinuiti se afla in arest preventiv pt 29 zile,in cazul in care partea vatamata isi retrage plangerea si nu depune certificatul medico-legal la dosar,prejudiciul a fost recuperat in intregime si restituit partii vatamate si sa presupunem ca partea civila in instanta o sa sustina doar deposedarea de bunuri fara violenta,se schimba lucrurile din punctul dvs de vedere?
Hristos a inviat!O Intrebare:in cazul unei infractiuni de talharie,partea vatamata isi retrage plangerea, ce se intampla cu invinuiti?Pot scapa cu suspendare?
Buna seara!Va rog daca se poate sa-mi acordati parerea dumneavoastra la urmatoarea problema:3 tineri au batut si furat un taximetrist,ora 22.30 aprox.,in afara unei localitati,un al 4-lea i-a asteptat la 300m de locul faptei cu masina unui dintre autori,ceilalti 3 i-au dat acestuia 5 ron si cheia masinii taximetristului,toti patru au fost arestati prev 29 zile,pe hotararea cu care au plecat la arest au fost incadrati prev.la 7-20 de ani(talharie).Ce sanse are sa scape cu suspendare "complicele"(al -4-lea,varsta 20 ani),nu are antecedente,taximetristul are 9 zile de la medicul legist,din punctul dvs de vedere?Va multumesc mult!
Buna!M-ar interesa foarte mult sa stiu in ce consta contabilitatea in cazul unei intreprinderi familiare.Din cate stiu eu se intocmesc urmatoarele:registru de incasari si plati,receptii,liste de inventariere.As vrea sa aflu totul!Va multumesc!