buna ziua am un ap de 5 cam in bucuresti, in care nu locuieste nimeni as dori sa/mi spuneti care sunt cheltuielile pe care eu trebuie sa le platesc. deoarece suma de plata de la o luna la alta difera si mie mi se pare foarte mate 130 de ron. comnparat cu intretinerea la 2 cam 5 pers 230 ron
va multumesc
acel contract de vizionare are o valabilitate de 12 luni daca in acest termen nu este incheiat un contract de vinzare işi pierde valabilitatea. este vorba despre acea hirtie care ti-o pune sub nas agenţii imobiliari atunci cind vezi un apartament , unii daca refuzi sa o semnezi tot merg cu tine la vizionat. eu vreau sa stiu daca agentia ma poate actiona in instanta pt ca refuz sa-i platesc comision daca acea hirtie nu mai este valabila.
multumesc
buna ziua
va rog cine poate sa-mi dea un raspuns.
am semnat un contract de vizionare pt un apartament in anul 2008 luna noiembrie, eu fiind cumparatorul, agentul imobiliar ne-a promis ca ne va ajuta sa vindem un apartament pt a putea sa-l achitam pe cel pt care am semnat contractul, am facut un antecontract de vinzare cumparare, dar care ulterior noi nu l-am putut respecta, am ajuns la o intelegere cu proprietarii si nu am mai respectat antecontractul , in februarie 2010 am incheiat contractul de vinzare cumparare, vreau sa stiu daca eu mai sunt obilgata sa-i platesc comision agentiei imobiliare, vinzatorul i-a platit 2500 de euro, pentru noi nu a facut decit sa ne conduca la o usa.
va multumesc
buna ziua
sunt casatorita si urmeaza sa achizitionam un apartament, eu doresc sa cedez toate drepturile de proprietate sotului meu , ca in momentul divortului sa nu se mai puna problema partajului, cum trebuie sa procedez. si cum ii afecteaza asta pe copii nostri unul de 5 altul de 2.