avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 277 soluții astăzi
Forum Activitate denisa25

Activitate denisa25

Vacanta ar fi peste 2 luni..si ma gandesc sa nu raman cu biletele cumparate...
Buna ziua, va rog un raspuns in ceea ce priveste revocarea unei declaratii de calatorie pentru minori
Am o declaratie pentru a putea iesi din tara cu minorul, insa tatal de care sunt despartita , ameninta cu revocarea acestei declaratii, nu este de acord cu o vacanta! Avem custodie comuna! Este posibil, ce as putea face in aceasta situatie?
Si mai sunt si alte probleme de genul acesta, insa va mai intreb pasaportul minorei la cine va ramane? Daca nu ne intelegem amiabil?
Suntem in razboi de 3 ani..pb e ca se leaga de orice si tot ameninta cu procese. Teroare psihica de 6 ani Ma intereseaza daca nu pot sa ma duc sa i fac pasaport si deschide un proces desi eu sunt de acord , as suporta consecinte legale ori cheltuieli ca sigur le cere?!
Buna ziua! Obligatii si consecinte in privinta indatoririlor pentru minori!
In urma unei hotarari legale, minorul trebuie sa petreaca o luna de zile cu tatal in vacanta de vara.Tatal locuieste in alta tara! Avand in vedere ca pt plecare minorul are nevoie de pasaport, iar acesta din urma va expira inainte de aceasta vacanta, si tatal nu este de acord sa vina sa l scoatem impreuna, ci ma ameninta ca ma da in judecata daca nu ma duc sa l fac cu procura de la el, pana la venirea lui, ce consecinte pot exista? Am aceasta obligatie? Daca va exista un proces in privinta asta va trebui sa i platesc cheltuieli de judecata, ori sa particip la taxa pt pasaport ? Mentionez ca sunt de acord cu emiterea lui, cu participarea amandurora. Multumesc!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Multumesc tuturor pt sfaturi! Intre timp s a achitat! Pt liniste tuturor ....Sarbatorile Sfinte sa va lumineze sufletele! Craciun fericit tuturor!
Multumesc frumos!
Cand se poaye adresa unui executor? Ca eu poate vreau sa i platesc peate 3 luni.( dau un exemplu) exista o legislatie in privintq asta cred! Care sunt conditiile exqcte , pasii si consecintele?
Buna ziua, cum se achita si in ce conditii, cheltuielile de judecata?
Sunt obligat sa achit un cuantum pt cheltuielile de judecata, acest aspect fiind specificat intr o hotarare . Exista vreun termen? Nu e specificat decat obligatia ! Am inteles ca cel care a cerut cheltuielile ar trebui sa faca o cerere in acest sens? Trebuie sa fiu informat de vreun.termen , cont, etc, presupun...?! Multumesc!
Daca nu se specifica, nu exista nici o alta cale de a schimba lucrurile?
Care este de regula termenul pt recurs in civil? Si cat poate dura un recurs dupa apel?multumesc!