avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna seara, in conditiile in care tatal minorului( 13 ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna seara, in conditiile in care tatal minorului( 13 ani) nu ...

Buna seara, in conditiile in care tatal minorului( 13 ani) nu a achitat pensia de intretinere 2 ani si nu si a respectat programul de vizita , am sanse sa obtin o schimbare a programului de vizita?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 11:59, 17 Octombrie 2024
Nu.
Îl executați silit.
Programul de vizita nu se legătură cu neplata pensiei sau alte probleme.Pt neplata va adresati unui executor..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare cuantum pensie alimentara versus modificare program de vizita minor! celentana26 celentana26 Buna! In urma unei hotarari judecatoresti definitive data in luna iulie a acestui an, s-a stabilit un program de vizita minor, cu preluare la dimiciliul ... (vezi toată discuția)
Buna seara, in conditiile in care parintele nu achita pensia ... denisa25 denisa25 Buna seara, in conditiile in care parintele nu achita pensia minorului si nu si a respectat programul de vizita , ce sanse sunt sa schimb programul de vizita ... (vezi toată discuția)
Decizie definitiva mai poate fi atacata? ANISOARA MUNTEANU ANISOARA MUNTEANU Buna ziua , am o decizie definitiva si irevocabila pt custodia copilului, de 5 ani am aceasta decizie acum depus actele pt executarea silit, in acesti 5 ani nu ... (vezi toată discuția)