avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 885 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Decizie definitiva mai poate fi atacata?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Decizie definitiva mai poate fi atacata?

Buna ziua , am o decizie definitiva si irevocabila pt custodia copilului, de 5 ani am aceasta decizie acum depus actele pt executarea silit, in acesti 5 ani nu am primit deloc pensia alimentara pusa de instanta , acum fostul sot a aflat de executare si doreste sa atace decizia instantei din 2013 spunand ca nu este copilul lui , desi eu pot demonstra contrariu prin testul ADN . Mai poate ataca decizia care este irevocabila? Si inca o intrebare mai am am primit acordul judecatorului pt executatrea silita cat mai dureaza pana la executarea in sine? Multumesc tare mult !
Nu se mai poate ataca acea decizie definitiva.

Executarea silita este deja inceputa, insistati la executor sa demareze mai rapid procedurile. E greu de estimat o durata, fiind in functie de veniturile pe care le a identifica sau de bunuri.
Multumesc tare mult pt raspunsul dv ! Sper ca fie executat silit inainte ca el sa deschida alt proces , sau ce doreste sa faca ! Multumesc mult o seara buna va doresc!
O intrebare este de ce de 5 ani nu a-ti cerut pensia de intretinere?
Buna ziua , cea mai buna intrebare din ultimi 5 ani ! Eu locuiesc in Germania de 4 ani , in acesti 4 ani am facut numeroase plangeri ( cred ca 6-7 ) dar din cauza ca domnul nu avea un servici stabil nimeni nu ia facut nimic , pt plangerile facute de avocata mea imi venea raspuns doar neinceperea urmarei penale ! Acum de 1 an are un servici stabil destul de bine platit , nu plateste deloc pensia alimentara ! Plus de asta imi spune ca ma da el pe mn in judecata acum ca vrea custodia la copil si este ultimul an cand mai ies cu copilul din tara! Multumesc sper ca ai inteles cate ceva !
Dacă întrebarea se referea la autoritatea părintească unică obţinută de dvs. în urmă cu 5 ani, răspunsul este că DA, tatăl poate cere autoritate părintească comună, dacă s-au schimbat condiţiile avute în vedere de instanţă pentru acordarea autorităţii unice,în urmă cu 5 ani.Se deschide un nou dosar şi se judecă.

Alte discuții în legătură

Decizie definitiva mai poate fi atacata? ANISOARA MUNTEANU ANISOARA MUNTEANU Buna ziua , am o decizie definitiva si irevocabila pt custodia copilului, de 5 ani am aceasta decizie acum depus actele pt executarea silit, in acesti 5 ani nu ... (vezi toată discuția)
Decizie definitiva mai poate fi atacata? ANISOARA MUNTEANU ANISOARA MUNTEANU Buna ziua , am o decizie definitiva si irevocabila pt custodia copilului, de 5 ani am aceasta decizie acum depus actele pt executarea silit, in acesti 5 ani nu ... (vezi toată discuția)
Posibilitate refuz de catre mama a testului adn cerut de tata Monica 21 Monica 21 In urma cu 8 ani fostul meu sot a bagat divortul de mine imediat dupa nasterea baiatului nostru,la divort el a declarat ca copilul nu este a lui desii copilul ... (vezi toată discuția)