avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Decizie definitiva mai poate fi atacata?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Decizie definitiva mai poate fi atacata?

Buna ziua , am o decizie definitiva si irevocabila pt custodia copilului, de 5 ani am aceasta decizie acum depus actele pt executarea silit, in acesti 5 ani nu am primit deloc pensia alimentara pusa de instanta , acum fostul sot a aflat de executare si doreste sa atace decizia instantei din 2013 spunand ca nu este copilul lui , desi eu pot demonstra contrariu prin testul ADN . Mai poate ataca decizia care este irevocabila? Si inca o intrebare mai am primit acordul judecatorului pt executatrea silita cat mai dureaza pana la executarea in sine? Multumesc tare mult !
Ultima modificare: Luni, 28 Mai 2018
ANISOARA MUNTEANU, utilizator
Cel mai recent răspuns: ANISOARA MUNTEANU , utilizator 18:35, 28 Mai 2018
Buna ziua,
In materia stabilirii exercitarii autoritatii parintesti NU EXISTA sentinta definitiva.
Oricare dintre parinti poate reincepe demersurile in instanta daca s-au schimbat conditiile.
Cu privire la stabilirea paternitatii, tatal poate solicita orice dar trebuie sa tina cont de prevederile art. 430 alin 2 C.Civ.
Pentru recuperarea pensiei de intretinere trebuie sa va adresati unui executor judecatoresc.
Executorul executa daca are ce daca nu are ... asteptati pana va avea ce sa execute.
Ultima modificare: Luni, 28 Mai 2018
Gabriel Klein Kiritescu, utilizator
Minorul are domiciliu stabilit de instanta la mine , el nici macar drept de vizita nu are ! Copilul este in grija mea de cand avea 6 luni si acum are 9 ani jumatate sunt stabilita in Germania de 4 ani , copilul merge aici la scoala ! Daca el ma da in judecata si vrea custodia el a copilului o poate optine? Desi el nu a platit pensie alimentara in 5 ani niciodata , nu se cunosc tatal si fiu ! Imi este greu sa cred ca instanta ar schimba custodia copilului care tata ! Multumesc pt raspunsul dv !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie definitiva mai poate fi atacata? ANISOARA MUNTEANU ANISOARA MUNTEANU Buna ziua , am o decizie definitiva si irevocabila pt custodia copilului, de 5 ani am aceasta decizie acum depus actele pt executarea silit, in acesti 5 ani nu ... (vezi toată discuția)
Decizie definitiva mai poate fi atacata? ANISOARA MUNTEANU ANISOARA MUNTEANU Buna ziua , am o decizie definitiva si irevocabila pt custodia copilului, de 5 ani am aceasta decizie acum depus actele pt executarea silit, in acesti 5 ani nu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , sunt studenta in anul 2 la facultate ,am castigat ... Alexandra713 Alexandra713 Buna ziua , sunt studenta in anul 2 la facultate ,am castigat un proces de pensie alimentara continuare cu tatal meu , procesul a fost definitivat si ... (vezi toată discuția)