avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Activitate AlecsandraB

Activitate AlecsandraB

Buna ziua,

Am avut un credit la o banca, pe care din neglijenta nu l-am mai platit ( suma este mica 50 euro). In luna decembrie 2015, am primit o somatie de la un birou executoresc cu suma de 1220 de euro + cheltuieli de judecata 900 ron. Am platit din start 100 euro, dupa care mi s-a pus oprire pe salariu. Cu oprirea pe salariu ar fi trebuit sa mi-se scada 500 de euro din suma initiala. De curand , banca rexpectiva a fost preluata de o alta banca, si in urma cu cateva zile, am primit de la banca care a preluat, o alta somatie cu aceeasi suma de 1220 de euro, desi am platit in jus de 500 catre firma de recuperare. Imi puteti spune va rog ce s-a intamplat cu banii platiti?
Multumesc!
Va multumesc pentru raspuns

Nu mai avem banii necesari sa izolam fonic, plus ca este un spatiu in inchiriere, dupa ce voi pleca de acolo, toata investitia va ramane acolo.
Legat de vecini, aste este problema, ca eu am respectat intelgerea legata de volumul muzicii. Inainte de acest club, am inteles ca au mai fost 2 baruri inainte si ca doamnele ar vrea sa se razbune cumva pe proprietar , sa ne faca pe noi sa plecam. Nu exista posibilitatea sa pot obtine o hartie sau o autorizatie ceva ( fie de la primarie, fie de la politie) prin care sa nu ma mai poata amenda?
Vreau doar sa-mi scot investitia si apoi sa-mi gasesc in alta parte o locatie

Multumesc
Buna ziua!
Detin un club intr-un spatiu aflat in inchiriere. L-am renovat si l-am deschis de 2 saptamani, insa programul este doar vineri si sambata incepand cu orele 22. Spatiu se afla la subsolul unei case de 3 etaje. La parter este o societate comerciala, la etajul 1 locuieste o familie, la etajul 2 alta societate comerciale, iar la etajul 3 inca o familie. Inainte sa deschid clubul am avut ceva discutii mai aprinse cu vecina de la etajul 3 care venea tot timpul sa ne controleze si sa ne ia la rost. Intr-un final am discutat cu vecinii, au spus ca nu este nici o problema si ca nu ne vor face probleme, ba mai mult am stabilit impreuna cu ele un volum al muzicii care sa nu le deranjeze.
Saptamana trecuta a chemat politia vecina de la etajul 3 ( la care va asigur ca nu se aude muzica de la subsol) si am primit o amenda de 500 ron. Aseara a chemat vecina de la etajul 1 politia ca se aude muzica prea tare si am mai primit 5 milioane. Doamnele respective ne-au spus ca au o problema cu proprietarulde la care am inchiriat spatiul, nu cu mine personal.
Ce pot face pe cale legala, astfel incat sa nu stau tot timpul cu ochii la usa sa nu intre politia sa imi mai dea vre-o amenda?
Mentionz ca usa este capitonata, tavanul este acoperit cu un burete care absoarbe 5 dbl, in fiecare seara stam langa usa sa vedem daca deranjeaza pe cineva si va pot
asigura ca nu!
Va multumesc!
Răspuns la discuția Instigare la furt si prejudiciu
Domnule Mihai si R.Gabi, va multumesc frumos pentru raspuns si promtitudine! Inteleg ca acum depinde doar de abilitatile avocatului. Fratele meu a declarat si a recunoscut tot ce s-a intamplat, si ni s-a spus ca i s-au pus in fata niste probe video de la o benzinarie. Daca m-ati mai putea ajuta cu o intrebare va rog: In cazul in care masina reusim sa o evaluam sub suma de 50.000 de euro, exista posibilitatea ca incadrarea de 10-20 de ani sa se schimbe, astfel incat sa devina mai mica?! Va multumesc anticipat!
Buna ziua! Daca fratele meu este acuzat de instigare la furt pentru 3 fapte, prejudiciu fiind recuperat, care sunt conditiile in care ar putea scapa? Este arestat de 4 luni. Una dintre masini este evaluata la suma de 50.000 de euro, si am inteles ca din cauza acestei sume incadrarea este undeva la 10-20 de ani, ar putea scapa doar cu o suspendare ? Precizez ca are circumstante atenunate Va multumesc!