avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 555 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Proprire/Firma recuperare creante
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Proprire/Firma recuperare creante

Buna ziua,

Am avut un credit la o banca, pe care din neglijenta nu l-am mai platit ( suma este mica 50 euro). In luna decembrie 2015, am primit o somatie de la un birou executoresc cu suma de 1220 de euro + cheltuieli de judecata 900 ron. Am platit din start 100 euro, dupa care mi s-a pus oprire pe salariu. Cu oprirea pe salariu ar fi trebuit sa mi-se scada 500 de euro din suma initiala. De curand , banca rexpectiva a fost preluata de o alta banca, si in urma cu cateva zile, am primit de la banca care a preluat, o alta somatie cu aceeasi suma de 1220 de euro, desi am platit in jus de 500 catre firma de recuperare. Imi puteti spune va rog ce s-a intamplat cu banii platiti?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 21:38, 2 Martie 2016
Buna seara
va trebui sa va adresati in scris bancii pentru a stabili care sunt datoriile.
Daca nu ajungeti la o intelegere atunci va adresati instantei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita - refuz creditor prezentare documente MMalexa MMalexa Buna ziua.Am avut un credit in 2003 in val de 1630 ron ,in 2005 am platit suma de 725ron,plata anticipata fara sa stiu ca trebuia sa mai fac o cerere de ... (vezi toată discuția)
Sume platite neactualizate k0rax k0rax Buna ziua. Am avut un credit care in cele din urma a fost cesionat unei firme de recuperatori. Din cauza penalitatilor si dobanzilor suma a ajuns la un total ... (vezi toată discuția)
Executare silita pentru rovigneta! ddv82 ddv82 Buna ziua! As dori sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns daca se poate.Am de platit trei despagubiri pentru rovigneta din 2011.Daca le platesc acum desi ... (vezi toată discuția)