avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Activitate annag

Activitate annag

Răspuns la discuția gravida fara asigurare
daca nu ma insel poti trece pe asigurarea sotului in cazul in care el este asigurat,eu asa stiu
asi dori sa stiu daca incepand cu data de 1 iulie se mai da acel ajutor pentru tinerii casatoriti sau nu?
si in legatura cu viitoarele mamici ce anume le este taiat,pentru ca am inteles ca nu se mai primesc bani pentru truso?mai este &alceva ce ne este luat sau doar atat?multumesc anticipat
lucrez in firmax de 5 ani.se stie ca vor sa faca restructurari pentru a scapa de personalul vechi,dar conducerea firmei a dezvoltat o strategie prin care personalul s aplece de buna voie pt a nul da in somaj.Toate aste pentru a face angajari pe un salar minim pe economie.Astfel in firma sa dezvoltat o politica de stres,"de srtangere cu usa",ti se adreseaza in temni neconventinali totul pentru a ceda,Intrebarea mea este am o posibilitate de a intra din acest loc post in somaj,pot s afac ceva sau renunt cat mai repede pana nu ajung intro stare de depresie.Asi dori sa stiu ce sans am pentru a intra in somaj si ce trebuie sa fac in cazul in care se poate face ceva