avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 310 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... gravida fara asigurare
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

gravida fara asigurare

stiti cumva daca sa dat legea ca femeile gravide care nu sunt asigurate si nu au lucrat vor platii spitalizarea. eu trebuie sa nasc dupa 1 iulie si nu am asgurare si nu am lucrat. va rog astept raspuns urgent
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 19:22, 27 Iunie 2010
daca nu ma insel poti trece pe asigurarea sotului in cazul in care el este asigurat,eu asa stiu
Femeile gravide sunt internate si asistate la nastere fara obligatia de a fi asigurate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata spitalizare alcida20 alcida20 buna, am o intrebare: luna aceasta trebuie sa nasc; nu lucrez nicaieri. Luna trecuta sotul m-a trecut la el in intretinere. trebuie sa platesc spitalizarea, sa ... (vezi toată discuția)
Nasterea fara asigurare medicala? oanaelenapopescu oanaelenapopescu Buna ziua, Sunt gravida si urmeaza sa nasc in luna august a acestui an. As dori sa stiu care mai sunt reglementarile in acest moment referitor la ... (vezi toată discuția)
Asigurare sanatate ANGEL978 ANGEL978 Buna ziua! As dori sa stiu cum trebuie sa procedeze o persoana care nu are asigurare de sanatate (locuieste la tara si nu are nici un fel de ... (vezi toată discuția)