avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Activitate lucianghio

Activitate lucianghio

Am de facut contestatie la un proces verbal incheiat de garda financiara in urma unui control efectuat si nu stiu cui sa o adresezmesc
Multu
Nu ,cu toate ca hotarirea este din mai ,comunicata in iunie ,nici pina in acest moment nu s-a numit lichidator.
Exista un contract incheiat intre doua SC SRL ,pentru prestari servicii,contract incheiat in ianuarie 2010.S-au facturat serviciile prestate ,tot in ianuarie 2010 ,plata efectuindu-se de catre beneficiar in doua transe ,una in bani ,cealalta prin compensare cu marfuri,raminind un rest semnificatv de plata de 27000lei plus penalitati de 0.5% pe zi incepind cu 8 martie 2010.Intre timp SC beneficiar si debitor a facut obiectul unei cereri de de dizolvare judiciare cf. art. 237 sin L31/1990 ,cerere finalizata cu hotarire definitiva de dizolvare ,mentionata in Reg. Comertului in iunie 2010 .SC prestatoare si creditor nu a fost anuntat,din contra fiindu-i promisa ,saptaminal plata.,in urma discutiilor telefonice.
Intrebarea mea este ,ce este de facut ,in continuare ,pentru recuperarea debitului de catre creditoare?
Stimata ,Doamna!
Eu nu fac parte din categoria "voi sotii" iar contractul de donatie ,se face in forma autentica ,adica la notar, si ,intr-adevar ,nu retroactiv..Intrebarea este adresata colegilor juristi si ,bazata pe o speta reala ,doreste sa clarifice o problema doctrinara.
O seara placuta
In procesul de partaj in urma divortului ,este atacat un contract de donatie ,in care donatorul este mama sotului iar donatarul este DOAR fiul (sotul) iar prin acest contract s-ar diminua semnificativ patrimoniul comun.Sotia ataca acest contract ca fiind fictiv ,insa neputind justifica sumele de bani care fac obiectul donatiei ca fiind obtinute de cei doi soti in timpul casatoriei.Intrebarea este daca obiectul contractului de donatie sus amintit este bun propriu sau bun comun?