avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Recuperare creanta de la SRL aflat in dizolvare ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Recuperare creanta de la SRL aflat in dizolvare judiciara cf. art.237 din L31/1990

Exista un contract incheiat intre doua SC SRL ,pentru prestari servicii,contract incheiat in ianuarie 2010.S-au facturat serviciile prestate ,tot in ianuarie 2010 ,plata efectuindu-se de catre beneficiar in doua transe ,una in bani ,cealalta prin compensare cu marfuri,raminind un rest semnificatv de plata de 27000lei plus penalitati de 0.5% pe zi incepind cu 8 martie 2010.Intre timp SC beneficiar si debitor a facut obiectul unei cereri de de dizolvare judiciare cf. art. 237 sin L31/1990 ,cerere finalizata cu hotarire definitiva de dizolvare ,mentionata in Reg. Comertului in iunie 2010 .SC prestatoare si creditor nu a fost anuntat,din contra fiindu-i promisa ,saptaminal plata.,in urma discutiilor telefonice.
Intrebarea mea este ,ce este de facut ,in continuare ,pentru recuperarea debitului de catre creditoare?
Cel mai recent răspuns: lucianghio , utilizator 22:15, 25 Septembrie 2010
Odata cu hotararea de dizolvare nu s-a numit si un lichidator?
Nu ,cu toate ca hotarirea este din mai ,comunicata in iunie ,nici pina in acest moment nu s-a numit lichidator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Insolventa ,dizolvare de firma stefan1234 stefan1234 Buna ziua, poate cineva de profe sa ma ajute l-a citirea acestui document si descifrarea lui. http://dizolvari-359.onrc.ro/documente/20-4800-2008.pdf (vezi toată discuția)
Dizolvare juridica - lichidare si radiere voluntara sau juridica ? mendo mendo Am o societate SRL infiintata in 2000 pe care vreau sa o lichidez si radiez si care a fost dizolvata juridic. Aceasta societate a functionat si a avut ... (vezi toată discuția)
Dizolvare firma fara activitate de la infiintare prin art 237 din l31/1990 kandy kandy Buna ziua,am un srl care a fost dizolvat din aprilie 2008 prin art 237 alin 1 pct 3 din L31/90 (adica din cauza nedepunerii bilanturilor ).As vrea sa stiu ce ... (vezi toată discuția)