avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... insolventa ,dizolvare de firma
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

insolventa ,dizolvare de firma

Buna ziua,
poate cineva de profe sa ma ajute l-a citirea acestui document si descifrarea lui.

[ link extern ]
Cel mai recent răspuns: legalmgm , utilizator 20:51, 15 Octombrie 2009
stefan1234 a scris:
poate cineva de profe sa ma ajute l-a citirea acestui document si descifrarea lui. [ link extern ]

Buna ziua,
Ceea ce se vede la adresa indicata este o Incheiere a Judecatorului delegat la RC prin care, dupa ce anterior SC fusese declarata ca dizolvata de drept cf. art.237, alin.1, lit.b din L31/1990, acum, la cererea persoanei interesate (creditorului ) DGFP, s-a trecut la faza de lichidare a SC si deci s-a numit un lichidator in persoana SCP ..., s-a stabilit onorariul lichidatorului cu sursa de plata si s-a dispus publicarea incheierii si inregistrarea ei ca mentiune in RC.
Incheierea este executorie de drept, cu recurs.
Cu stima,
Profesionist in Insolventa Eugen Marcov
Ultima modificare: Joi, 15 Octombrie 2009
legalmgm, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Insolventa ,dizolvare de firma stefan1234 stefan1234 Buna ziua, poate cineva de profesie sa ma ajute l-a citirea acestui document si descifrarea lui. http://dizolvari-359.onrc.ro/documente/20-4800-2008.pdf (vezi toată discuția)
Daca firma a fost dizolvata,mai apar ca asociat in acea firma? cosmin_sm cosmin_sm Buna seara, am si eu o problema,daca ma puteti ajuta. Sunt asociat intr-o firma,iar administratorul (care este si asociatul meu ) nu aste de gasit. In data ... (vezi toată discuția)
Numire lichidator la cererea dgfp? andrei g. andrei g. Am un SRL aflat in dizolvare pt nedepunerea bilantului anual,au trecut aproape 7 luni de la publicarea in MO a hotararii de dizolvare...in ce calitate ... (vezi toată discuția)