avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Activitate IulianIonut

Activitate IulianIonut

Discuție Schimbare nume
Buna ziua
Va rog sa imi spuneti ce trebuie sa fac pentru schimbarea numelui de familie?Nu ne-am schimbat numele la casatorie din diferite motive, vrem s ao facem acum , se poate ce trebuie facut?
Multumesc
Buna ziua,
Doresc sa intreb daca solutia unui recurs mai poate fi contestata sau daca este definitiva si irevocabila?
Buza ziua,
Astept o solutie la un recurs.As vrea sa stiu de und epot sa aflu cat mai repede si cum.daca se trimite solutia acsa, cam dupa cat timp?
As vvrea sa particip dar nu pot sa ajung, nu am pus nici intimpinare(plecat din tara).Se jude ca fara mine?
Buna ziua,

Am fost citat la un recurs ca intimat nu am putut sa ajung ce consecinte sunt?
Ce se poate face?
Se judeca in lipsa chiar daca nu am cerut?
Stimate domn,
In primul rand vreau sa va multumesc, azi mi-a fost suspendat permisul pt viteza, urmeaza sa contest PV. iar informatiile imi sunt f. utile. Daca sunteti amabil as mai dori ceva motive temeinice pt contestarea unui PV. (102 km/h in localitate , radar in miscare de pe contrasens, nu a sunat detectorul-posibil nu a fost efectuata autotestarea nu?).Are vreo importanta faptul ca este o marja de eroare f mica 100 km nu mi-ar fi luat permisul.Este adevarata informatia cu 4 %?