avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1097 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Neprezentare la recurs ca intimat?
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Neprezentare la recurs ca intimat?

Buna ziua,

Am fost citat la un recurs ca intimat nu am putut sa ajung ce consecinte sunt?
Ce se poate face?
Se judeca in lipsa chiar daca nu am cerut?
prezenta dvs ca intimat nu este obligatorie. se poate judeca in lipsa daca recurentul a cerut. din relatarea dvs rezulta ca nu ati formulat intampinare.
dacă recurentul s/a prezentat , se poate judeca și fără dv/tră. La fel dacă a depus cererea de recurs iar în cuprinsul acesteia a solicitat judecarea și în lipsă.
întrebați de soluție la arhiva instanței. spuneți nr de dosar, termenul și că sunteți parte în dosar și vă va spune ce s/a întâmplat. de obicei recursul de judecă la primul termen. dacă nu s/a judecat, ar fi bine să vă prezentați la următorul termen. de obicei instanțele apreciază prezența părților.
As vvrea sa particip dar nu pot sa ajung, nu am pus nici intimpinare(plecat din tara).Se jude ca fara mine?
IulianIonut a scris:

As vvrea sa particip dar nu pot sa ajung, nu am pus nici intimpinare(plecat din tara).Se jude ca fara mine?

Puteti sa angajati un avocat, care se va prezenta in locul dvs.
da, se va judeca și în lipsă. întâmpinarea o puteți trimite și pe faxul instanței
menționând număr de dosar, complet și termen.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs - incuviintare executare silita... viorelh viorelh Societatea la care sunt administrator este...\" chemata in instanta in caliatate de intimat in proces cu o alta societate... prin BEJ...in calitate de ... (vezi toată discuția)
Recurs - solutie de amanare pentru lipsa de procedura alinabuzaianu alinabuzaianu Buna ziua, Am un dosar (contestatie decizie de concediere) aflat in faza de recurs la Curtea de Apel Ploiesti. Dupa sentinta data de instanta de fond ... (vezi toată discuția)
Procedura corecta? Niunin Tiberiu Niunin Tiberiu In recursul(eu- recurent) la ordonanta presedintiala de reincredintare minor(eu-reclamant), odata cu citarea pentru al doilea termen (am solicitat judecarea ... (vezi toată discuția)