In recursul(eu- recurent) la ordonanta presedintiala de reincredintare minor(eu-reclamant), odata cu citarea pentru al doilea termen (am solicitat judecarea si in lipsa) nu mi s-a trimis intampinarea la recurs formulata de catre intimata. Asa ca am formulat cerere scrisa pentru acordarea a inca unui termen si sa mi se transmita intampinarea din partea intimatei. Instanta a ramas in pronuntare, evident nefiind satisfacuta cererea mea. Este corecta procedura de netransmitere a intampinarii odata cu citatia, daca nu am fost prezent la termenul in care s-a depus intampinarea si nici aparator nu mi-am angajat? Pot invoca un astfel de motiv pentru contestatie in anulare sau revizuire, in caz ca solutia data in recurs ma va nemultumi?
la al 2-lea termen ati fost perz personal?pe de alta parte daca ati facut recurs e in interesul dvs sa va prez si sa va sustineti recursul,nu sa cereti jud in lipsa ca apoi s-ar putea sa nu va convina solutia iar ..v-o poate inmana la term viitor,si trebuie vazut dosarul...contactati un avocat sa va indrume
Cai de atac
Justitiarul711
Un intimat reclamant ajuns la Curtea de apel, intr-un proces in Materie:Contencios administrativ şi fiscal, avand ca Obiect: litigiu privind funcţionarii ... (vezi toată discuția)