avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 739 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cai de atac
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cai de atac

Un intimat reclamant ajuns la Curtea de apel, intr-un proces in Materie:Contencios administrativ şi fiscal, avand ca Obiect: litigiu privind funcţionarii publici (Legea Nr.188/1999), Stadiu procesual:Recurs, in cazul in care pierde, de ce cai de atac mai poate dispune?(Inalta Curte de Casatie si Justitie?) Va multumesc!
Ultima modificare: Luni, 19 Martie 2018
Justitiarul711, utilizator
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 19:41, 23 Martie 2018
Daca va aflati in calea de atac a recursului nu mai aveti alta cale de atac.
Multumesc, mult! Deci...eu am formulat o actiune la judecatorie, iar acum am ajuns la Curtea de Apel. Odata ajuns aici nu mai am o alta cale de atac? Inalta Curte de Casatie si Justitie orice altceva, in cazul in care pierd? Solutia data a fost:,, Amână soluţionarea cauzei la solicitarea intimatei pârâte Primăria Or.X, faţă de lipsa de procedură cu recurentul Orasul X şi în vederea comunicării întâmpinării cu acesta,, Nu am inteles nimic. Ma amana pentru ce? Eu sunt intimat reclamant, iar primaria este recurent parat. Ce lipsa de procedura? Poate ma ajutati. Ce trebuia facut si nu s-a facut?

Ultima modificare: Marți, 20 Martie 2018
Justitiarul711, utilizator
Cauza dvs a fost amanata la ultimul termen ,constatandu-se ca uneia dintre parti nu i -a fost comunicata intampinarea.Va prezentati la urmatorul termen de judecata.
Si daca pierd nu mai pot face recurs?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exceptia de nelegalitate luca ioan luca ioan Buna seara Luni, 13.09.2010 am avut un proces la Curtea de Apel Iasi privind decontarea cheltuielilor de transport, de la domiciliu la locul de munca. ... (vezi toată discuția)
Executarea silita Ioana1919 Ioana1919 Speta: un reclamant deschide cauza pentru defaimare si cere 300.000 de euro in solidar impotriva a trei parati. Prima instanta respinge solicitarea ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto iulian08 iulian08 am chemat in instanta finantele publice oravita,si am deschis un proces in resita pentru recuperarea taxei auto,dupa doi ani de zile am castigat procesu iar ... (vezi toată discuția)