Un intimat reclamant ajuns la Curtea de apel, intr-un proces in Materie:Contencios administrativ şi fiscal, avand ca Obiect: litigiu privind funcţionarii publici (Legea Nr.188/1999), Stadiu procesual:Recurs, in cazul in care pierde, de ce cai de atac mai poate dispune?(Inalta Curte de Casatie si Justitie?) Va multumesc!
Multumesc, mult! Deci...eu am formulat o actiune la judecatorie, iar acum am ajuns la Curtea de Apel. Odata ajuns aici nu mai am o alta cale de atac? Inalta Curte de Casatie si Justitie orice altceva, in cazul in care pierd? Solutia data a fost:,, Amână soluţionarea cauzei la solicitarea intimatei pârâte Primăria Or.X, faţă de lipsa de procedură cu recurentul Orasul X şi în vederea comunicării întâmpinării cu acesta,, Nu am inteles nimic. Ma amana pentru ce? Eu sunt intimat reclamant, iar primaria este recurent parat. Ce lipsa de procedura? Poate ma ajutati. Ce trebuia facut si nu s-a facut?
Cauza dvs a fost amanata la ultimul termen ,constatandu-se ca uneia dintre parti nu i -a fost comunicata intampinarea.Va prezentati la urmatorul termen de judecata.
Recuperare taxa auto
iulian08
am chemat in instanta finantele publice oravita,si am deschis un proces in resita pentru recuperarea taxei auto,dupa doi ani de zile am castigat procesu iar ... (vezi toată discuția)