avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 866 soluții astăzi
Forum Activitate togian3

Activitate togian3

=D> Eu cred ca este o idee de bun augur avand in vedere experienta baiatului.Nu vad nimic rau in asta.
Răspuns la discuția Preluare SRL
Multumesc foarte mult pentru informatie, d-le "fatfrumos@".O sa merg la administratia financiara si o sa cer fisa de platitor..daca e sa fie vreo datorie, e pt ca nu s-a stiut...e bine de stiut inainte de a ma trezi cu "surprize" de acest gen. Multumesc!
Răspuns la discuția Preluare SRL
Va multumesc pt raspuns.Sa-nteleg ca variata cea mai buna ar fi sa pastrez firma soacrei decat sa infiintez alta noua indiferent de natura ei.?
Discuție Preluare SRL
Intentionez sa preiau o Societate SRL( a soacrei mele)impreuna cu punctele de desfacere.Considerati ca este un avantaj avand in vedere ca societatea respectiva este infiintata in 1991 si nu are datorii sau sa infiintez una noua de gen Intreprindere Individuala (referindu-ma la costul acestora)?Mentionez ca societatea este platitoare de imp.forfetar ceea ce una nou infiintata este scutita timp de 1an de la infiintare.Va multumesc
Multumesc pentru feedback, ca si dimensiune pt bazin este de 200m2,patinoar acoperit; atat bazinul cat si terenul nu am idee ce materie prima se foloseste.Ideea era ca poate cineva care are sau este in domeniu poate sa-mi dea niste preturi estimative ca sa stiu daca am posibilitatea de a duce la bun sfarsit proiectul.In urma discutiei, evident ca voi apela serviciile unui proiectant.Multumesc
Ma intereseaza valoarea investitiei a unei baze sportive constand intr-un bazin de inot acoperit, teren fotbal & tenis si eventual un patinoar.Va multumesc anticipat