avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 295 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Baza sportiva - valoarea estimativa a investitiei
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Baza sportiva - valoarea estimativa a investitiei

Ma intereseaza valoarea investitiei a unei baze sportive constand intr-un bazin de inot acoperit, teren fotbal & tenis si eventual un patinoar.Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: MIHAI GRIGORE , Avocat 22:24, 12 Februarie 2010
Sincer, nu cred sa va ajute cineva. Ca sa va dea o valoare ar trebui sa se stie cel putin urmatoarele: dimensiuni, ce suprafata, ce materiale folositi, cu ce sa fie acoperit terenul de tenis( zgura, asfalt, etc..), patinoar acoperit, liber? Ce sa mai, sa studieze proiectul tehnic al acestora, in cazul in care aveti. Daca nu, cred ca ar trebui sa vb cu un proiectant ....Mult succes!
Multumesc pentru feedback, ca si dimensiune pt bazin este de 200m2,patinoar acoperit; atat bazinul cat si terenul nu am idee ce materie prima se foloseste.Ideea era ca poate cineva care are sau este in domeniu poate sa-mi dea niste preturi estimative ca sa stiu daca am posibilitatea de a duce la bun sfarsit proiectul.In urma discutiei, evident ca voi apela serviciile unui proiectant.Multumesc
Ultima modificare: Marți, 9 Februarie 2010
togian3, utilizator
Ceea ce cereti dvs este o parere , nicidecum un calcul corect si bine documentat si argumentat.
Iar a-ti da cu parerea fara suport tehnic si fara detalii este efectiv lipsa de profesionalism!
Apelati la un constructor fiindca el va poate furniza mai multe detalii legate de preturile/costurile unei astfel de investitii!
Succes!=D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carte tehnica a constructiei bogdanmr bogdanmr M-am inteles un dezvoltator imobiliar sa cumpar un imobil - apartament dintr-un duplex, incheind in acest sens un antecontract de vanzare cumparare prin ... (vezi toată discuția)
Carte funciara imobil (bloc) viorelh viorelh Buna ziua, Pentru a executa o lucrare pe terenul privat al blocului nostru(exterior) am nevoie de Cartea funciara ceruta de ahitect - in vederea ridicarii ... (vezi toată discuția)
Raport expertiza tehnica "eronata?!" om32 om32 Buna ziua! Intrun proces de partaj s-a cerut raport de expertiza tehnica asupra unui imobil , casa situata pe o suprafata de teren de 2000 mp.respectiv ... (vezi toată discuția)