avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Activitate salata

Activitate salata

Discuție somaj tehnic
Buna ziua.Daca sunt in somaj technic,dar firma ma chemat inapoi la lucru dar nu au anuntatsi eu asa pierd bonurile de masa,si sporul de noapte oare daca refuz sa ma duc schimbul de noapte la lucru ma poata da afara stiitnd ca eu figurez in somaj technic legal?
Răspuns la discuția Problema de girant
#-oVa multumesc pentru ajutorul acordat.Dar daca fac plangere,tot eu trebuie sa platesc datoria ei. Mai am ceva sanse sa-imi revad banii?Sau chiar sa cer ceva despagubire?
Buna seara.
Acum citiva ani o prietena ma rugat sa-i fiu giranta la un credit.Fiindca ne cunosteam de multa vreme nici prin cap nu mia trecut ca imi face figura si dispare.
Cam acum un an au inceput sa vina hirtiile de la banca casa platesc eu.Am reusit sa fac rost de adressa ei si ile am dat banci cu toate informatiile care le am adunat.
Fostul ei sot a fost si el la banca si sa angajat verbal ca plateste el ,dar si el cind are cheff plateste sau nu.acum am inceput sa platesc eu casa obtin facturi casa ii pot da in judecata.dar nu stiu merita summa ar fi de 2000 euro care ar mai trebui restituiti banci dar eu nu pot sa achit atitadinsalar 1000 lei si cu un copil de 10 ani.
Daca cineva ar fi amabil sa ma ajute cu ceva informatii a-si fi foarte fericita.
Va multumesc anticipat.#-o
de citeva zile tot caut pe net intre articole si legi dar tot nu mau lamurit.mersi acum respir si eu mai usor,scuze ca te am invadat cu intrebari dar total m-au descurajat pe alte forumuri cu forfetarul aceasta zici ca ii( baba cloanta):D,si toate taxe si impozitele mi le explicau de zici ca eu ministrul finantelor.inca odata multumesc.
Multumesc pt raspuns =D>.Sin cazul daca vreau sa si lucrez in interprinderea individuala se poate face si varianta asta?:(
Sunt momentan in somaj technic,cel mai nasol este ca viitorul meu in firma nu este prea stralucitoare deoarece utilajul s-a stricat si cred ca la ora actuala pentru firma este mai ieftin sa ma trimita in somaj decit sa repare utilajul cu mii de euro.
Asa ca mam gindit sa fac ceva pe propria mea piele adica sa ma privatizez.
Am si gasit o afacere destul de buna ,spatiu,mai am si niste banuti de pornire,dar nu stiu cu care picior ar fi mai buna pornirea(pfa,srl,srl cu asociat unic)ne avind asociat de incredere.si pe linga asta mai este dilemma ca nu am diploma de comerciant,dar afacerea ar fi de comert si intermediere la inceput,apoi sa vad cum merge as mai si angaja o persoana.:Ooops este cam sofisticat si greu de priceput.
Va multumesc pentru atentie si raspuns