avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 257 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... somaj tehnic
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

somaj tehnic

Buna ziua.Daca sunt in somaj technic,dar firma ma chemat inapoi la lucru dar nu au anuntatsi eu asa pierd bonurile de masa,si sporul de noapte oare daca refuz sa ma duc schimbul de noapte la lucru ma poata da afara stiitnd ca eu figurez in somaj technic legal?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:36, 3 Martie 2010
Sa stiti ca nu am inteles mesajul:
Cum v-au chemat inapoi daca nu au anuntat?
In ce situatie pierdeti bonurile de masa?

Cat sunteti in somaj tehnic nu va pot da afara legal, insa dupa ce se tremina perioada de somaj, este posibil sa fiti concediat (depinde si de ce scrie in contractul dvs. de munca, ce program de lucru aveti).
Pe durata întreruperii temporare a cativitatii salariaţii se vor afla la dispoziţia angajatorului, acesta având oricând posibilitatea să dispună reînceperea activităţii.

Daca v-a chemat inapoi la munca, atunci nu mai figurati in somaj tehnic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere in timpul somajului tehnic anais2008 anais2008 Buna ziua! Intrebarea ce doresc sa v-o adresez se refera la cateva aspecte legislative din codul muncii. Va informez ca momentan ma aflu in somaj tehnic ... (vezi toată discuția)
Drepturi salariale in somaj tehnic si in preaviz Muresan Felicia Muresan Felicia Unitatea la care inca lucrez a dat 1o angaqjati in somaj tehnic in perioada 15.08-14.11.2009 din care s-a stat in somaj tehnic o luna si jumatate.In aceasta ... (vezi toată discuția)
Somaj tehnic fflorin fflorin Buna seara. Am si eu o problema la care nu gasesc raspuns. Sunt angajata la o firma mica de termopane. Are pana in 10 angajati. Patroana trebuie sa nasca pe la ... (vezi toată discuția)