avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 281 soluții astăzi
Forum Activitate logicus

Activitate logicus

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mulțumesc,, zi bună !
CURIOZITATE , vânzare apartament proprietate (moștenit) , căsătorit, conform art.340 CC bun propriu , de ce notariatul solicită certificatul de căsătorie ?!
Mulțumesc , sunt notificați pe mail-ul folosit de asociație și pe cel al președintelui , în concluzie , depind de 'decizia' administratorului , cum s-ar spune,: 'pierzi cu dreptatea în mână' , se întâmplă la tot pasul !
Mulțumesc !
Bună ziua, care este soluția pentru rezolvarea urgentă a următoarei spețe : asociația de proprieitari (administrator) refuză, prin subterfugii puerile, eliberararea adeverinței pentru notariat în vederea înstăinării (vindere) apartement.
Vânzare locuință, strada unde este amplasată locuința și-a schimbat denumirea de-a lungul vremii, notarul cere o hârtie de la primărie (nu se știe de la care, cea de sector sau cea generală) din care să rezulte numele actual al străzii, de menționat, în decizia de impunere a primăriei de sector, sigur și în extrasul transmis de primaria de sector către notar, ,este menționată, la rubrica adresă, denumirea actuală a stăzii (figurează și în contul bancar al asociației de proprietari), deci,. de ce vrea notarul o astfel de hârtie ?! Notă : OCPI intabulează î CF respectivă în UAT-ul sectorului .
Mulțumesc !
Mulțumesc, cred cá putem vorbi despre[ 'practică neunitară' , sau, altfel spus : 'mai catolici decât Papa' !
Bună seara, doresc să vănd un apartament mostenit (posed certificat de moștenitor și întabulare) ,există contractul vânzare-cumpărare pe numele persoanei moștenite și intabularea aferentă ), locuința a mai avut anterior alți proprietari iar acele contracte de vănzare cumpărare nu mai există, întrebarea este : de ce un notar cere contractele vechi deși ele au fost intabulate la ANCPI ? Procedura de vânzare -cumpărare prevede ca documente necesare : contract de vânzare-cumpărare sau act de donație sau certificat de moștenire fără vreo distincție între acestea , Precizez că vânzarea -cumpărarea a avut loc in 2001,
Coproprietari sunt decedati, supliment mostenire pentru unul dintre ei, este necesar ca interesatul (eu) sa intabulez dreptul de mostenire al ultimuli decedat ?