avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vânzare locuință, strada unde este amplasată ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vânzare locuință, strada unde este amplasată locuința și-a ...

Vânzare locuință, strada unde este amplasată locuința și-a schimbat denumirea de-a lungul vremii, notarul cere o hârtie de la primărie (nu se știe de la care, cea de sector sau cea generală) din care să rezulte numele actual al străzii, de menționat, în decizia de impunere a primăriei de sector, sigur și în extrasul transmis de primaria de sector către notar, ,este menționată, la rubrica adresă, denumirea actuală a stăzii (figurează și în contul bancar al asociației de proprietari), deci,. de ce vrea notarul o astfel de hârtie ?! Notă : OCPI intabulează î CF respectivă în UAT-ul sectorului .
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 15:15, 22 Octombrie 2021
Cred ca se refera la un Nomenclator stradal... intrebati la primaria de sector.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Denumire strada schimbata breja breja Pentru intabulare am nevoie o dovada ca denumirea strazii s-a modificat .In contractul de construire este o denumire cu nr diferit fata de adresa actuala. Nu ... (vezi toată discuția)
Schimbare buletin, domiciliul pe o strada cu numele schimbat prin hcl lenny lenny Buna ziua Socrii mei s-au mutat pe o strada noua acum 10 ani si normal si-au facut buletin pe strada respectiva, dar chiar atunci se schimbase numele ... (vezi toată discuția)
Adresa sediu ong pilo1 pilo1 Adresa sediu ONG Buna ziua, sunt pe cale sa imi deschid o asociatie cu sediu social la mine acasa, si acum abia am realizat ca am informatii aparent ... (vezi toată discuția)