avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 349 soluții astăzi
Forum Activitate khristina

Activitate khristina

Discuție retrocedare
buna ziua
as vrea daca se poate sa-mi spuneti si mie de unde sa incep sa caut si sa umblu pentru retrocedarea unui teren din bucuresti pe baza unu act de vanzare -cumparare care e nesemnat si nestampilat si cartea imobiluiui.
Trebuie sa incep cumva de la arhivele statului? unde se afla?
Multumesc frumos
imi puteti spune si mie raspunsul la o intrebare?
parintii mei au 2 apartamente, in unul locuiesc eu (care va fi al meu) si in celalalt stau ei cu sora mea mai mica!
mama mea mai este proprietara unei bucati de pamant
as vrea sa stiu si eu daca am si eu dreptul in egala masura cu sora mea la acest pamant avand in vedere ca ea va avea apartamentul in care locuieste cu parintii?
(mentionez ca sora mea vrea sa-si insuseaca acel teren ca fiind numai al ei)
Cum ar trebui sa se faca impartirea?
mai concret: nu vreau sa ma trezesc peste vreo 3, 4, 5 ani cand voi avea si un copil ca vine fratele sau un parinte cu alta gandire, cu pretentii la casa in care locuiesc si sa incerce sa atace acel act! deci in concluzie ce ar fi mai bine pentru viitor, ce fel de document, ca poate fratele e de acord acum, ...dar mai tarziu? Multumesc
locuiesc impreuna cu viitorul sot intr-un apartament care apartine parintilor lui. as vrea sa stiu ce act trebuie facut ca sa fie in siguranta si neatacabil pt a deveni proprietar al acestui apartament. mentionez ca o va face in afara casatoriei (nu vreau sa am nici un drept) si el mai are un frate! va multumesc anticipat!
am carte de munca facuta inainte de a termina masterul! intre timp am terminat cu scoala absolvind! angajatorul nu vrea sa-mi treaca aceaste studii in cartea de munca.nu crede ca e bine asta! este normal? este vreo problema?va multumesc anticipat
locuiesc impreuna cu viitorul sot intr-un apartament care apartine parintilor lui. as vrea sa stiu ce act trebuie facut ca sa fie in siguranta si neatacabil pt a deveni proprietar al acestui apartament. mentionez ca o va face in afara casatoriei (nu vreau sa am nici un drept) si el mai are un frate! va multumesc anticipat!