Problema este ca eu nu sunt in tara,lucrez in Norvegia de aproape trei ani,trebuie sa ma prezint la vreun interogatoriu?Trebuie sa trimit vreo adeverinta de salar sau 25%din venitul mediu din tara.Multumesc.
Multumesc,deja i-am cerut fostului sot sa faca demersurile,nu pot raspunde de aici daca ceva se intampla cu fata,ea e expusa la multe pericole iar eu aflu de la altii ce se intampla cu ea.Poate avocatul sa se ocupe de toate problemele fara sa fie necesara prezenta mea?
Am custodia unei minore de 13 ani.Din diferite motive doreste sa ramana in tara alaturi de celalat parinte.Ce trebuie facut in cazul in care se deschide proces de reincredintare minor.Ce drepturi mai am daca pierd custodia minorei si cum se stabileste pensia alimentara.Eu lucrez intr-o tara care nu este in UE, am cetatenie romana, iar aici am doar drept de munca pe perioada nelimitata.
Imi cer scuze pentru greseala.Am functionat ca PFA cu norma impusa iar in 2008 am incetat activitatea,am fost la finante si mi-au inchis autorizatia,atunci am platit ce mai aveam de platit dar nu si cnas-ul.Am plecat din oras si am incercat sa il platesc in Tg.Mures dar nu au vrut sa ma ajute spune-au ca pot achita numai in Cluj, judetul in care am desfasurat activitatea.Intre timp am parasit tara si m-am trezit cu notificarea aceasta.
Multumesc mult.Am insa o nedumerire si anume:din moment ce am inchis firma si am anuntat la finante,trebuia sa mai depun vreun formular? nimeni nu mi-a spus nimic despre asta.Cum este posibil sa depui declaratii daca nu ai firma si nici un venit?
Eu locuiesc ,muncesc si am medic de familie aici in strainatate din febrarie 2008,iar notificarea mi-a venit pe perioada 2005-2009,sunt cam nedumerita in 2008 si 2009 nici nu am fost in tara deci nu am nici un fel de venit acolo.E posibil sa trebuiasca sa platesc asa aiurea ?
Multumesc mult.Deci va trebui sa platesc din2005 pana in 2008.Cu ce acte trebuie sa ma prezint la CNAS,trebuie sa o fac personal sau poate merge altcineva,eu locuiesc in strainatate acum.Ica o data multumiri.
Buna ziua.Am fost PFA cu norma impusa di 2002 pana in 2003,din 2003 pana in 2005,si din 2005 pana in ian 2008.Cu cateva pauze timp in care mi-am modificat punctul de lucru.Am primit o notificare de la CNAS sa ma prezint sa clarific si sa achit datoria catre ei altfel vor interveni cu executare silita.NU inteleg ce sa fac.Lucrez in strainatate din 2008 si amcitit pe "fiscalitatea.ro" ca se pot prescrie dupa trei ani datoriile neachitate.Nu stiu ce sa fac in ian.2011 vor fi 3 ani de cand am incheiat activitatea .Va rog ajutati-ma cu un sfat.Va multumesc-
Cred ca e o dubla obsesie:a sotului pentru acea femeie care se joaca cu el,
si a dumneavoastra pentru sotul care se joaca cu dumneavoastra.
Omul e sclavul propriilor alegeri,Puteti divorta si sa aveti o viata linistita alaturi de copii sau puteti sa traiti incontinuare o viata chinuita langa un om care se iubeste mai mult pe el si care face totul doar pentru satisfactia lui.Poate ca este slab dar este destul de destept ca sa lase femeile din viata lui sa se rafuiasca si sa ai rezolve lui problemele.Singura care poate face ceva pentru dumneavoastra sunteti chiar dumneavoastra insiva,dumneavoastra alegeti cum sa traiti in viata asta.Este doar parerea mea.