avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Activitate sebifarcau

Activitate sebifarcau

Răspuns la discuția custodie comuna
poate trebuia sa dau inca ceva detalii, problema e ca sotia imi interzice acum sa iau copilul de la scoala, chiar era la mine copilul si faceam o macheta pt. scoala cand sotia sa enervat ... am ajuns sa ne certam si deatunci imi interzice sa mai iau legatura cu copilul ( doar telefonic) inafara de zile ce imi revin in weekend-uri
Răspuns la discuția custodie comuna
va rog un pic detaliati daca se poate, adica e vorba doar de o cerere fara a intra in proces?
Discuție custodie comuna
sunt divortat prin notar, de comun acord, cu custodie comuna si domiciliul copilului la mama, am hotarat ca din doua in doua weekenduri copilul va fi la mine + vacantele impartite oarecum egal, intrebarea mea e : pe parcursul saptamanii eu nu am voie sa_mi vad copilul, sa avem o activitate comuna sau chiar sa doarma o noapte/doua la mine?
Buna Ziua,
firma mea in momentul de fata e platitoare de TVA dar nu depaseste noul prag de 65000 euro asa ca ma gandisem sa fac o solicitare de anulare a inregistrarii in scopuri de TVA dar contabilul meu mi-a spus ca in momentul schimbarii eu ar trebuii sa achit tva-ul ce rezulta din stocul de marfa existent in momentul schimbarii in neplatitoare, mai exact eu ce ar trebuii sa platesc in momentul in care fac aceasta solicitare?

Sunt angajat la propria firma ca director ( sunt si administrator) as putea intra in somaj ? (macar pe o perioada de 3 luni)
am infiintat o firma in sept. 2009 iar acum contabila imi spune ca trebuie sa platesc pana pe 2o feb anul 550 lei impozit forfetar de pe 2009. eu nu mai inteleg nimic din acest impozit .Ce impozit trebuie sa platesc pe anul 2009 si pana cand ?
Si pt anul acesta daca platesc impozit forfetar si cand se face ( in ce luni ) ?