avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 954 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... custodie comuna
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

custodie comuna

sunt divortat prin notar, de comun acord, cu custodie comuna si domiciliul copilului la mama, am hotarat ca din doua in doua weekenduri copilul va fi la mine + vacantele impartite oarecum egal, intrebarea mea e : pe parcursul saptamanii eu nu am voie sa_mi vad copilul, sa avem o activitate comuna sau chiar sa doarma o noapte/doua la mine?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 15:29, 23 Octombrie 2017
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ba da, dar trebuia sa va fi inteles in acest sens. Daca nu ajungeti la intelegere , trebuie sa va adresati cu cerere la judecatorie.
va rog un pic detaliati daca se poate, adica e vorba doar de o cerere fara a intra in proces?
poate trebuia sa dau inca ceva detalii, problema e ca sotia imi interzice acum sa iau copilul de la scoala, chiar era la mine copilul si faceam o macheta pt. scoala cand sotia sa enervat ... am ajuns sa ne certam si deatunci imi interzice sa mai iau legatura cu copilul ( doar telefonic) inafara de zile ce imi revin in weekend-uri
Daca sotia era de acord puteati sa suplimentati programul de vizita deja stabilit,daca nu puteti rezolva amiabil singura varianta este instanta.
sebifarcau a scris:

va rog un pic detaliati daca se poate, adica e vorba doar de o cerere fara a intra in proces?

Ba da, proces. E vb de o cerere de chemare in judecata a mamei, e vb sa cereti ca prin hotararea ce se va pronunta sa stabileasca ea un program de vizita.
Incercati sa ajungeti la un compromis cu mama, nu inteleg de ce nu ti specificat in intelegerea de la notar si intalniri in alte zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copilul stă la domiciliul concubinului mamei și nu mi se permite să îl iau în programul de vizită și e alienat. cum pot rezolva problema? yo85 yo85 În urma divorțului domiciliul copilului a fost stabilit de instanta, cu acordul meu la mama care locuiește cu părinții ei. De o jumătate de an mama și-a ... (vezi toată discuția)
Divort la notar consilier1972 consilier1972 Buna Daca dorim sa divortam pe cale amiabila la NOTAR si de comun acord ne-am propus un program de ingrijire a copilului minor si anume: Domiciliul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! prin sentinta definitiva si irevocabila am dreptul ... Costinu2000 Costinu2000 Buna ziua! Prin sentinta definitiva si irevocabila am dreptul la legaturi personale cu copilul in weekendul 2 si 4 de vineri de la ora 17 pana duminica la ... (vezi toată discuția)