avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Activitate lengher calin

Activitate lengher calin

Buna ziu, ma numesc Lengher Calin, sunt din Timisoara si as dori daca se poate sa ma lamuriti intr-o privinta. Exista cumva un cadru legislativ care sa stabileasca numarul locurilor de parcare din fata unui imobil care pot fi rezervate de catre o persoana juridical pentru aprovizionare (se pot rezerva absolut toate locurile de parcare sau doar un numar limitat)? De asemenea firma care rezervat locurile de parcare poate sa faca aprovizionarea oricand in timpul programului sau exista un interval orar in care sa se faca acest lucru (programul firmei fiind zilnic intre 7 si 21 inclusive sambata su duminica)?
Va multumesc anticipat
Buna ziua! Am o nelamurire si sper ca ma puteti ajuta d-voastra. La parterul blocului in care locuiesc in Timisoara functioneaza o farmacie. De cateva zile pe locurile de parcare au aparut seme de circulatie "Oprirea si stationarea interzisa" cu exceptia farmaciei. Reprezentantii farmaciei susutin ca au concesionat de la Primarie aceste locuri de parcare (absolut toate), inclusiv accesul pt masini in curtea blocului, unde exista 2 locuri de parcare. Exista vreo prevedere legala care sa le permita sa concesioneze aceste locuri de parcare (toate)? Nu au nevoie de acceptul locatarilor? E legal sa concesioneze si portiunea de acces in curte? Va multumesc anticipat!
Buna ziua, sotia mea a nascut in urma cu 4 luni si ar trebui sa primeasca o prima de nastere de la angajator (privat). Daca angajatorul a terminat anul trecut cu pierderi si acum nu poate plati prima as putea sa o solicit angajatorului meu in calitatea mea de tata? Va multumesc anticipat.