avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Rezervare locuri de parcare
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Rezervare locuri de parcare

Buna ziu, ma numesc Lengher Calin, sunt din Timisoara si as dori daca se poate sa ma lamuriti intr-o privinta. Exista cumva un cadru legislativ care sa stabileasca numarul locurilor de parcare din fata unui imobil care pot fi rezervate de catre o persoana juridical pentru aprovizionare (se pot rezerva absolut toate locurile de parcare sau doar un numar limitat)? De asemenea firma care rezervat locurile de parcare poate sa faca aprovizionarea oricand in timpul programului sau exista un interval orar in care sa se faca acest lucru (programul firmei fiind zilnic intre 7 si 21 inclusive sambata su duminica)?
Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ContSters241232 , utilizator 12:49, 27 Ianuarie 2014
Trebuie sa mergeti si sa va interesati la ADP sau la Primaria din Timisoara, numai ei stiu in ce conditii inchiriaza, dar sigur nu o sa va dea toate locurile din parcare. Poate pentru aprovizionare sa aveti intre anumite ore, iar seara sa fie pentru cei care locuiesc in condominiu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Loc parcare persoane cu dizabilitati vitan_diana vitan_diana Am obținut un loc de parcare in preajma domiciliului, marcat corespunzător, alaturi de o legitimație de indică faptul că locul cu numărul îmi aparțin. ... (vezi toată discuția)
Lege parcare in fata blocului BlaKy BlaKy Buna ziua, Am tot cautat pe net si nu am gasit legea in vigoare care spune in ce conditii de inchiriaza aceste parcari. Problema este: De cateva zile s-au ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, programul meu de lucru este de 12/36 (o zi cu o zi ... nicoleta72 nicoleta72 Bună ziua, programul meu de lucru este de 12/36 (o zi cu o zi in intervalul orar 7-19 ). În unele luni, in zilele de weekend, pentru a nu se depăși ... (vezi toată discuția)