avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi
Forum Activitate lumi b

Activitate lumi b

Buna ziua. Am 26 de ani de serviciu.As vrea sa renunt la locul de munca(bugetar) si sa plec in strainatate.Va rog sa-mi spuneti care sunt alternativele de plata a cotizatiei pentru a-mi merge vechimea. Va multumesc!
Discuție SALARIU
Buna ziua! Sunt bibliotecara.Pana la data de 31.12.2010 am fost pe studii medii, treapta I, A.In urma absolvirii facultatii de la 01.01.2011 am fost trecuta pe studii superioare, S II. Ca urmare salariul meu a scazut.Va rog foarte mult sa-mi spuneti daca este conform legislatiei si unde ma pot adresa, deoarece de la institutia unde lucrez nu am primit explicatii, spunand ca nu exista cadrul legal, fara alte explicatii.Mentionez ca am 26 ani vechime totala din care 12 ani in biblioteca. Va multumesc foarte mult!
pana in anul 1990 am in cartea de munca15 ani lucrati. 1991-2004 pensie de boala gradul 2. 5 ani lucrati cu carte de munca in italia(2005-2010) si taxe platite. intrebare:voi primi pensie atat din romania cat si din italia? separat sau cumulat? care este varianta mai avantajoasa? va multumesc ff mult!!!
Buna ziua.
Va rog sa-mi raspundeti la urmatoare intrebare:
Prevede legea ca salariul de merit obtinut in 2009 sa intre in componenta salariului tarifar?Va rog foarte mult, pe langa raspunsul la intrebare, sa-mi dati si detalii, daca ele exista!
Va multumesc foarte mult!