avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 955 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Legea unica de salarizare!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Legea unica de salarizare!

Buna ziua.
Va rog sa-mi raspundeti la urmatoare intrebare:
Prevede legea ca salariul de merit obtinut in 2009 sa intre in componenta salariului tarifar?Va rog foarte mult, pe langa raspunsul la intrebare, sa-mi dati si detalii, daca ele exista!
Va multumesc foarte mult!
Cel mai recent răspuns: Constantin Alexandru Radu , Consilier juridic 12:23, 13 Februarie 2010
Salariul de merit acordat in 2009 se va include in salariul de baza din 2010 pana in luna expirarii (daca l-ati primit in martie 2009, il veti primi pana in martie 2010). Baza legala: OUG 1/2010.
Da, salariul de merit acordat in 2009 se va include in salariul de baza din 2010 pana in luna expirarii, conform OUG nr. 1/2010 - unele masuri de reincadrare in functii a unor categorii de personal din sectorul bugetar si stabilirea salariilor acestora, precum si alte masuri in domeniul bugetar. Pentru studiu;
www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aplicarea legii330/2010 ticu73x ticu73x Referitor la legea salarizarii unice si la ordonanta de urgenta privind aplicarea ei,se specifica ca in anul 2010 nu se mai acorda salariile de ... (vezi toată discuția)
Salar lex_ethonor lex_ethonor va rog sa ma ajutati si pentru mine:lucrez la directia judeteana de paza mures,si as vrea sa stiu la ce sporuri am dreptul dupa 3 ani de vechime in munca ... (vezi toată discuția)
Diminuarea salariului cu 25% BMM BMM -din mult dezbatuta si controversata lege privind diminuarea salariului cu 25%, am inteles ca se reduce salariul tarifar (de incadrare) cu 25%, cand de fapt ... (vezi toată discuția)