Marți, 15 aprilie, are loc evenimentul: Reges-Online - Care sunt noutățile și cum abordăm tranziția la noul registru de evidență a salariaților.Participă →
Buna ziua.
Va rog sa-mi raspundeti la urmatoare intrebare:
Prevede legea ca salariul de merit obtinut in 2009 sa intre in componenta salariului tarifar?Va rog foarte mult, pe langa raspunsul la intrebare, sa-mi dati si detalii, daca ele exista!
Va multumesc foarte mult!
Salariul de merit acordat in 2009 se va include in salariul de baza din 2010 pana in luna expirarii (daca l-ati primit in martie 2009, il veti primi pana in martie 2010). Baza legala: OUG 1/2010.
Da, salariul de merit acordat in 2009 se va include in salariul de baza din 2010 pana in luna expirarii, conform OUG nr. 1/2010 - unele masuri de reincadrare in functii a unor categorii de personal din sectorul bugetar si stabilirea salariilor acestora, precum si alte masuri in domeniul bugetar. Pentru studiu; www.avocatnet.ro/content/art...
Salar
lex_ethonor
va rog sa ma ajutati si pentru mine:lucrez la directia judeteana de paza mures,si as vrea sa stiu la ce sporuri am dreptul dupa 3 ani de vechime in munca ... (vezi toată discuția)