In contencios am inteles sa dau in judecata autoritatea publica OJPC Mehedinti si ANPC Mehedinti, pentru nesolutionarea favorabila a reclamatiei facute de mine impotriva unui prestator de servicii, care a prestat un serviciu necorespunzator, proces asa cum am spus l-am pierdut.
Am inteles sa dau in judecata in civil unitatea prestatoare impotriva careia am facut reclamatie la autoritatile mentionate, proces pe care l-am castigat.
Dupa castigarea procesului in civil impotriva prestatorului de servicii, am inteles sa dau in judecata fosta directoare a OJPC Mehedinti, care asa cum am spus a chemat in garantie ANPC Mehedinti, cu toate ca eu m-am opus deoarece cererea era tardiva, nu a fost depusa odata cu intampinarea sau in prima zi de infatisare.
In concluzie in Contencios am inteles sa dau in judecata autoritatile publice mentionate, iar in civil fosta directoare a OJPC Mehedinti.
Am postat din dispozitivul instantei de contencios un fragment
Analizand raspunsurile formulate de parate instanta constata ca acestea nu pot fi apreciate ca fiind 0 exprimare explicita, cu exces de putere , a vointei de a nu rezolva cererea reclamantului , nefiind incalcate niciunul din drepturile ~i libertatile fundamentale prevazute de constitutie sau de lege.
Este adevarat ca raspunsurile paratelor nu rezolva In concret rcclamatiile respective, acesta fiind si motivul pentru care reclamantul este nemultumit . Or, nemultumirea sa nu poate echivala cu refuzul nejustificat de a solutiona 0 cerere privitoare la un drept recunoscut de lege.
Deosebit de aceasta, nici ANPC si nici OJPC Mehedinti nu pot obliga prestatorul de servicii SC SERVICE CLUB SRL la plata de despagubiri pentru pagubele cauzate prin efectuarea unor servicii necorespunzatoare nefiind abilitate de lege, drepturile si interesele legitime ale consumatorilor putand fi insa aparate de asociatiile pentru protectia consumatorilor care au dreptul de a introduce actiuni In justitie si care sunt scutite de taxe de timbru.
Va multumesc pentru raspuns.