Beneficiez de pensie comunitara,dar am mai lucrat dupa pensioanare cu acte in regula in stainatate.Pot cere recalcularea pensiei comunitare pentru perioada lucrata ?
Multumesc
Actele de deces ale: tatalui.celor 2 frati,si ale mam
Copiile certificatelor constatatoare ale decesului celor amintiti
Certificatele de nastere ale lor(copi si originale )
Buna ziua
As avea nevoie de ajutor si anume :-sunt singurul membru al familie ramas in viata ,dar fosta cumnata refuza sa-mi dea actele fostei famili care se afla in posesie ei.Care este modalitatea legala si rapida de a obtine toate actele familiare de la ea ????
Un proces in instanta dureaza si nu sunt convins ca chiar dupa o rezolutie favorabila voi primii toate actele tuturor membrilor fam (se pot distruge, etc )
Va multumesc
Buna ziua
As avea nevoie de ajutor si anume :-sunt singurul membru al familie ramas in viata ,dar fosta cumnata refuza sa-mi dea actele fostei famili care se afla in posesie ei.Care este modalitatea legala si rapida de a obtine toate actele familiare de la ea ????
Un proces in instanta dureaza si nu sunt convins ca chiar dupa o rezolutie favorabila voi primii toate actele tuturor membrilor fam (se pot distruge, etc )
Va multumesc
Sant nacsut in 1963.05.29 am lucrat in gr 1 de munca cu 100% subteran 19 ani si 6 luni si 8 ani in coditii normale de suprafata, as dori sa stiu cand pot iesi la pensie.Va multumesc anticipat