avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1098 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Acte familie
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Acte familie

Buna ziua
As avea nevoie de ajutor si anume :-sunt singurul membru al familie ramas in viata ,dar fosta cumnata refuza sa-mi dea actele fostei famili care se afla in posesie ei.Care este modalitatea legala si rapida de a obtine toate actele familiare de la ea ????
Un proces in instanta dureaza si nu sunt convins ca chiar dupa o rezolutie favorabila voi primii toate actele tuturor membrilor fam (se pot distruge, etc )
Va multumesc

Alte discuții în legătură

Acte zoli_2007 zoli_2007 Buna ziua As avea nevoie de ajutor si anume :-sunt singurul membru al familie ramas in viata ,dar fosta cumnata refuza sa-mi dea actele fostei famili care se ... (vezi toată discuția)
Asociație locatari Monicaanamaria Monicaanamaria Buna seara, In 2016 in urma unei AG au fost alesi un președinte si 2 membri ai CEx ai asociatie. In 2017 unul din cei 2 membri și-a dat demisia. Tot in ... (vezi toată discuția)
Contestatie impotriva refuzului primariei de a acorda ajutor de incalzire jondoe1 jondoe1 unde si cum se poate face contestatie impotriva primariei in cazul cand aceasta refuza a-si da acordul favorabil pe dosarul de ajutor de incalzire si i-ti da ... (vezi toată discuția)