unde si cum se poate face contestatie impotriva primariei in cazul cand aceasta refuza a-si da acordul favorabil pe dosarul de ajutor de incalzire si i-ti da rezolutie nefavorabila?
functionarul public respectiv juristul primariei nu da rezolutie favorabila pentru a primi ajutorul de incalz ire deoarece considera ca ,contractul de comodat [nu sunt propietar , contractul cu furnizorul de gaze este tot pe numele meu] nu este legal si valabil deoarece nu este legalizat si nu se poate cu contract de comodat [oare unde a facut scoala functionarul asta,macar sa-i dea afara pe astia care nu au habar de lege]
Nu stiu unde si-au facut studiile functionarii aceia, insa OUG 5/2003 spune la art. 11: 4) Titularul ajutorului pentru încălzirea locuinţei este proprietarul locuinţei sau titularul contractului de închiriere a acesteia ori alt membru de familie major şi legal împuternicit de către proprietarul locuinţei sau de titularul contractului de închiriere.
Eu nu vad nicaieri nici o mentiune despre un contract de comodat...
Oricum, conform legii, dispozitia de respingere a cererii poate fi atacata in 30 de zile de la comunicare la sectia de contencios administrativ a tribunalului judetean/al municipiului Bucuresti.