avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... contestatie impotriva refuzului primariei de a acorda ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

contestatie impotriva refuzului primariei de a acorda ajutor de incalzire

unde si cum se poate face contestatie impotriva primariei in cazul cand aceasta refuza a-si da acordul favorabil pe dosarul de ajutor de incalzire si i-ti da rezolutie nefavorabila?
functionarul public respectiv juristul primariei nu da rezolutie favorabila pentru a primi ajutorul de incalz ire deoarece considera ca ,contractul de comodat [nu sunt propietar , contractul cu furnizorul de gaze este tot pe numele meu] nu este legal si valabil deoarece nu este legalizat si nu se poate cu contract de comodat [oare unde a facut scoala functionarul asta,macar sa-i dea afara pe astia care nu au habar de lege]
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 18:20, 20 Ianuarie 2011
Nu stiu unde si-au facut studiile functionarii aceia, insa OUG 5/2003 spune la art. 11:
4) Titularul ajutorului pentru încălzirea locuinţei este proprietarul locuinţei sau titularul contractului de închiriere a acesteia ori alt membru de familie major şi legal împuternicit de către proprietarul locuinţei sau de titularul contractului de închiriere.
Eu nu vad nicaieri nici o mentiune despre un contract de comodat...
Oricum, conform legii, dispozitia de respingere a cererii poate fi atacata in 30 de zile de la comunicare la sectia de contencios administrativ a tribunalului judetean/al municipiului Bucuresti.

Ultima modificare: Joi, 20 Ianuarie 2011
Kyandra, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor de incalzire,contract de comodat, ajutor! jondoe1 jondoe1 am solicitat ajutor de incalzire de la primarie fiind in situatia de a avea un contract de comodat pentru doua camere din imobilul in care locuiesc cu ... (vezi toată discuția)
Ajutoare incalzire gaze niros_e niros_e Buna ziua.Sunt din Ploiesti,am incalzire cu gaze , si am urmatoarea intrebare ..pot beneficia de ajutorul de incalzire a locuintei in conditia in care tatal ... (vezi toată discuția)
Persoanele care au contract de întreținere pot beneficia de ... Zamfir Victor Zamfir Victor Persoanele care au contract de întreținere pot beneficia de ajutor de încălzire? (vezi toată discuția)